Voro vol dominar als bascos a Mestalla

Guardar

Valencia Athletic previa
Valencia Athletic previa

[match id=470 template=futbol]

Un partit impactant el que es viurà en l'estadi del Valencia este diumenge. Com molts saben, l'equip blanquinegre no es deixa destrossar contra els més difícils encara que estiga en un mal moment.

L'empat davant el Betis la setmana passada ha lliurat una mica d'aire a la plantilla de Voro, que hui es pararà amb un altre plantejament. Orellana acompanyarà a Nani i Zaza en la davantera, qui començarà des de l'inici al costat del xilé. Munir mirarà des de la banqueta pensant que l'objectiu més important és detenir la falta de gols.

El centre del camp tindrà novament a Enzo i Parejo junts, acompanyats de Carlos Soler per a completar el trívote. De certa forma, l'entrenador de Alcúdia cerca tenir la pilota en posicions importants per a guanyar un partit difícil contra l'Athletic. La defensa, per la seua banda, tindrà a Mangala i Garay com a imprescindibles

El conjunt de Valverde arriba a València amb un 3-2 en l'esquena contra al Apoel, un resultat que no és bé considerant el poder dels bascos en Sant Mamés i la qualitat (en el paper) del conjunt xipriota.

Els valencianistes hauran de veure's en el camp contra un equip que, més enllà d'este resultat en l'Europa League, té a Aduriz i Williams, a més de Beñat i Susaeta, com a grans exponents a véncer si la idea és sumar a casa.

El partit es juga a les 16.15 h.

Destacats