Vols aconseguir un patinet elèctric?

València Basket i Milar llancen un concurs en xarxes socials com a prèvia al partit de MoraBanc Andorra

Guardar

MILAR_ok
MILAR_ok

La tornada de la Lliga Endesa a la Fonteta després de tres setmanes amb el partit davant MoraBanc Andorra (Domingo 30, 12.30 h, Movistar+ Multi 3 dial 193) comptarà amb la inestimable ajuda de MILAR que animarà el partit amb els seus regals i amb un concurs que atorgarà un gran premi, un patinet elèctric Razor Power Core I90.

 

Com puc aconseguir el patinet? Encerta en xarxes socials

Per a aconseguir-ho, hauràs de ser el més ràpid a encertar en alguna de les preguntes que formularem en les xarxes socials del València Basket, amb les normes que vengen especificades en la pregunta. Els horaris dels concursos seran els següents: per a Facebook la pregunta es llançarà el divendres 12 h i per a Twitter també el divendres però a les 17 h.

 

Exhibició de patinets elèctrics

Durant un dels temps morts del partit es realitzarà una exhibició de maneig i piruetes d'uns escúters elèctrics iguals que els que MILAR regalarà a càrrec d'uns joves especialistes i les mascotes PAM i Maxi. No et perdes tot el que pots fer amb estos innovadors patinets elèctrics amb un 50% més de força i fins a 80 minuts d'autonomia.

A més d'estes iniciatives, MILAR llançarà a les graderies de la Fonteta diferents regals de la seua marca com a samarretes, capells i forros polars. A més, col·locaran fullets amb les seues ofertes en els seients de la Fonteta i el zeppelín de MILAR sobrevolarà durant el partit el sostre del pavelló.

Destacats