VII Volta a Peu de les Falles, ofrena a l'atletisme popular

Aquesta carrera, que se celebra el pròxim 16 d’octubre, és la vuitena prova del XII Circuit Divina Pastora de Carreres Populars

Guardar

i
i

El diumenge 16 d'octubre es disputarà la VII Volta a Peu de les Falles / Runners Ciutat de València, vuitena prova del XII Circuit Divina Pastora de Carreres Populars organitzat per la Fundació Esportiva Municipal.

L'atletisme popular inundarà el cor de la ciutat en la prova més cèntrica de l'atletisme popular, que recorre durant l'any els barris de la ciutat. Així, aquesta setena edició de la Volta a Peu de les falles partirà del Carrer de les Barques per a recórrer Pintor Sorolla, Colón, Xàtiva, Guillem de Castro, Blanqueries, Mar, Paz, Plaça de la Reina i Sant Vicent, amb meta en la Plaça de l'Ajuntament enfront del consistori.

Seran 6.150 metres de carrera en una espècie d'ofrena fallera a l'octubre, ja que la prova coincideix en alguns trams amb el recorregut que les comissions realitzen durant les festes josefinas. De fet, la Junta Central Fallera, que col·labora en l'organització de la carrera, atorgarà també premis específics a les comissions i hi haurà punts d'animació amb tabalets i dolçaines.

Entre les novetats d'aquesta edició, la incorporació del club d'atletisme Runners València a l'organització d'aquest vuité lliurament del XII Circuit Divina Pastora de Carreres Populars, que ha preparat un contingent d'alumnes de la seua escola d'atletisme per a acompanyar als corredors que tanquen l'escamot.

Destacats