València Basket se suma al programa d'ACB per a associar bars i restaurants amb la Lliga Endesa

Guardar

Alqueria del Jamón
Alqueria del Jamón

Veure els partits de bàsquet del teu equip és una experiència social, gaudir o patir els enfrontaments del teu equip és molt millor quan es fa en companyia d'amics, família o simplement d'aquells que comparteixen el sentiment taronja. És per açò que València Basket s'ha sumat al programa que ha engegat l'ACB per a associar bars i restaurants amb la Lliga Endesa, en els quals es podran seguir en directe els partits de l'equip taronja en competició nacional.

Els bars i restaurants de la nostra regió que s'adherisquen rebran tota la informació dels canals i horaris on es retransmeten els partits de Lliga Endesa cada jornada, Copa del Rei i Supercopa Endesa, així com un identificatiu amb el logo oficial de la Lliga Endesa.

Per l'associació amb la Lliga Endesa, els establiments rebran suport promocional, sorteigs i regals per als seus clients, generant per tant un valor diferencial pel que fa a altres locals i sense cap cost.

Tots els afeccionats podran conéixer la ubicació dels establiments associats en cada localitat en la nostra pàgina web oficial o mitjançant un cercador públic que engegarà la mateixa ACB. Amb aquesta fórmula, els seguidors podran saber en quins bars i restaurants de les seues localitats es veuen els partits i gaudir-los al costat dels seus amics.

Els establiments interessats es podran donar d'alta enviant un correu electrònic a comercial@valenciabasket.com, cridant al 96.395.70.84 o en la pàgina oficial del Programa (http://www.asociadoligaendesa.es), on també es poden consultar ja els primers adherits

Destacats