Valencia Basket participarà en el Circuit de Pretemporada Movistar

Guardar

img_pretemporada_1200x675
img_pretemporada_1200x675

Valencia Basket participarà, al costat d'altres onze equips de la Liga Endesa, en el Circuit de Pretemporada Movistar. Un nou concepte que obrirà l'activitat competitiva amb dos tornejos que permetran vore en acció les noves plantilles de bona part dels equips de la competició.

En concret, Valencia Basket prendrà part en el torneig que es disputarà en la primera de les seus, Sant Julià de Vilatorta (Barcelona), planificat per als dies 2, 3 i 4 de setembre. L'equip taronja disputarà dos partits en un torneig que comptarà amb la presència d'altres cinc equips de la Liga Endesa: FC Barcelona Lassa, Baloncesto Sevilla, Divina Seguros Joventut, MoraBanc Andorra i ICL Manresa. Els rivals, dies de joc i horaris es donaran a conèixer més endavant.

Esta competició serà l'esdeveniment central del 32è Torneig BBVA de Bàsquet, considerat el major torneig de bàsquet d'Europa sobre la base de la participació de més de 2500 jugadors i 242 equips amb partits distribuïts en 25 localitats de la comarca d'Osona.

Esta doble cita vindrà després del primer compromís de pretemporada ja confirmat, el que li enfrontarà el diumenge 28 d'agost contra el TAU Castelló (equip de LEB Or) en el Pavelló Municipal Ciutat de Castelló a les 19:00 hores. Tambien es coneix que Valencia Basket es presentarà davant la seua afició en la Fonteta en la XXIII edició del Trofeu Ciutat de València, que està programada per al diumenge 25 de setembre, amb un horari i davant un rival encara per determinar.

Destacats