Valencia Basket celebra els 100.000 en Twitter invitant a seua Llotja VIP

Per a entrar en este sorteig, has d’entrar al nostre compte de Twitter de @valenciabasket fer “Retuit” en la publicació específica

Guardar

1000000twitter
1000000twitter

València Basket vol celebrar la seua arribada als 100.000 seguidors en la xarxa social de Twitter amb un sorteig que portarà a 2 aficionats (junt amb un acompanyant cada un) a vore el gran partit de diumenge que ve 18 davant d'Iberostar Tenerife (18:30h, Fonteta) des de la zona més noble del pavelló.

 

Com participar?

Per a entrar en este sorteig, has d'entrar al nostre compte de Twitter de @valenciabasket fer "Retuit" en la publicació específica del sorteig.

El termini límit per a fer "retuit" és el dijous 15 de desembre a les 17 hores, data en què es coneixerà el guanyador i fins a 5 suplents.

 

Un gran premi per a un gran partit

El guanyador disposarà d'una entrada doble per a assistir al partit de diumenge que ve en la Fonteta, un partit entre el segon classificat de la Lliga Endesa, Iberostar Tenerife, i el tercer classificat, València Basket. Tot un gran partit en les altures.

 

Ja som 100.000 en Twitter!

El compte de Twitter de València Basket va aconseguir diumenge passat els 100.000 seguidors, consolidant-se com referent del sector, i sent el primer club de bàsquet espanyol a arribar a tal xifra. La comunitat del València Basket en les xarxes socials és ja superior als 250.000 usuaris, amb més de 95.000 fans en Facebook i ja més de 31.000 en Instagram. A més de en estes plataformes, pots trobar i seguir a Valencia Basket en Youtube, Telegram, Snapchat o Periscope.

Arxivat a:

Destacats