València acull la meta de la Setmana Ciclista-Volta Comunitat Valenciana Fèmines 2022

Diumenge es produiran talls al trànsit en l’entrada a València per la Ronda Nord i l’avinguda del Mestre Rodrigo

Guardar

La Volta Ciclista Fèmines al seu per la ciutat de Gandia durant la primera etapa
La Volta Ciclista Fèmines al seu per la ciutat de Gandia durant la primera etapa

València acull, diumenge dia 20, la quarta i última etapa de la Setmana Ciclista-Tornada Comunitat Valenciana Fèmines 2022, una prova que eixirà de Sagunt fins a arribar a la ciutat per la CV-315. Els 25 equips que participen en esta prova, inclosa en el calendari europeu de la Unió Ciclista Internacional (UCI), passaran pel Camí de Moncada i per la Ronda Nord fins a arribar a la meta situada en l'encreuament de l'avinguda Mestre Rodrigo amb la de General Avilés. L'arribada està prevista entre les 14.45 i les 15.20 hores. 

Talls al trànsit previs

De 09.00 a 19.00 hores es tancarà a la circulació el tram de l’avinguda del Mestre Rodrigo sentit eixida, entre General Avilés i el carrer de La Safor, per al muntatge de la meta. Entre les 14:00 i les 14.30 hores s’efectuaran la resta de talls del recorregut que s’obriran al trànsit conforme al pas de la carrera.

Restriccions a l’estacionament

Estarà prohibit estacionar en ambdós sentits de l’avinguda del Mestre Rodrigo (entre el carrer del Camp de Túria i el carrer de La Safor), així com als carrers d’Amador Martínez Rochina i de Francesc Llosa i Viguer (entre Mestre Rodrigo i Reina Violant) des del dissabte 19 a les 22.00 hores fins al diumenge 20 a les 19.30 hores.

 

Mapa del recorregut i talls al trànsit a l'arribada de la Setmana Ciclista Volta CV Fèmines 2022 a la ciutat de València
Mapa del recorregut i talls al trànsit a l'arribada de la Setmana Ciclista Volta CV Fèmines 2022 a la ciutat de València

 

Afeccions al transport públic

Pel que fa a l’EMT, les persones usuàries poden consultar tota la informació respecte a les afeccions en la secció d’Última Hora de la web, de l’App i en xarxes socials de la mateixa EMT.

Destacats