València acollirà el Campionat de Trial de la Comunitat Valenciana

Guardar

Trial
Trial

La ciutat de València acollirà aquest pròxim diumenge, 19 de maig, el Campionat de Trial de la Comunitat Valenciana, que es disputarà, després de diversos anys sense celebrar-se, a l'espai municipal habilitat per a la pràctica de trial, al carrer d'Eugènia Viñes, 85. La prova, que torna a aparéixer en el calendari oficial de la federació amb un total d'11 categories participants, començarà a les 9.00 i es prolongarà fins a les 14.00 hores.

En el campionat participaran promeses de 6 a 8 anys; principiants de 9 i 10 anys; dones grup A de 6 a 10 anys; alevins d'11 i 12 anys; infantils de 13 i 14 anys; cadets de 15 i 16 anys; dones grup B d'11 a 16 anys; júniors de 17 i 18 anys; elits de 19 anys i més; dones grup C de 17 anys i més; i màsters de 30 anys i més.

Les diferents proves d'aquesta modalitat de ciclisme, en la qual els pilots han de superar els obstacles recolzant els peus com menys vegades millor, han sigut organitzades pel Club Trial a Trasera València amb la col·laboració de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana i la Fundació Esportiva Municipal de València.

Arxivat a:

Destacats