Un empat que retarda l'ascens

El Ciutat de València es manté invicte en deixar el marcador davant el Reus 0-0 en un partit amb poques ocasions

w_900x700_17203532levante-reus13

El Llevant cercava en este Dilluns de Pasqua celebrar una victòria que li deixara a quasi una victòria d'aconseguir el principal objectiu de la temporada, l'ascens a Primera Divisió. No obstant això, el Reus venia escaldat després de les últimes derrotes i amb l'objectiu, mínim, de traure algun punt que li allunyara més de la zona baixa de la taula. Dos objectius contraposats però amb una mateixa fi, sumar. Tal vegada per açò, el Reus va eixir amb més ganes al principi del partit i el conjunt granota va despertar a l'inici de la segona part. No obstant això, les ocasions arribarien en alguna contra o amb accions a pilota parada. El més emocionant de l'encontre: els seus últims instants amb diverses accions granotes que finalment no es van materialitzar. A la rematada, esperar una jornada més per a la celebració.

w_900x700_17200956levante-reus05La primera part va començar freda sota la fina pluja que queia en el Ciutat de València. Poques ocasions van ser les que es van veure en Orriols si be el Reus va estar més actiu i millor posicionat en el camp durant estos primers 45 minuts que els locals. El conjunt granota va tenir passats els 30 minuts una clara ocasió en les botes de Campanya en rematar amb la dreta des de fora de l'àrea una passada de Muntanyés. En eixos moments, el Reus també estrenyia i tenia les seues ocasions com la nascuda de les botes de Fran Carbiá que Raúl va parar sense excessius problemes. Qui també ho va intentar va ser Roger però no va aconseguir veure porta en esta primera part doncs els fora de joc granotes van ser en part la tònica del de Muñiz. Amb l'empat a zero en el marcador s'arribava al descans.El Llevant va eixir del vestuari amb una marxa més de la qual havia iniciat la trobada. Els moviments de la pilota anaven més encaminats a marcar el primer gol que els acostara a la victòria. Semblava que el Reus començava a acusar l'esforç realitzat en la primera part i el conjunt granota tenia, tal vegada, una de les ocasions més clares en el minut 68 quan una pilota de Morales s'anava  alt i desviada per la dreta. Va ser llavors quan el Reus va tornar a activar-se. En qualsevol moment podia pujar el primer tant al

w_900x700_17200956levante-reus04marcador, l'amo del gol podia ser qualsevol doncs tots dos equips tenien ocasions. No obstant això, tots dos equips van començar a donar per bo en els últims quinze minuts. Va ser ja en temps de descompte quan el Llevant va tenir la seua millor ocasió. Una falta llançada per Verza des de la dreta de la porteria era buidada a córner per Edgar. El servei de cantonada tampoc donava més però començava un últim minut de setge granota que tan sols li va valdre per a traure l'aplaudiment del seu públic perquè a la rematada 0-0 en el marcador, 73 punts i 19 de renda. L'ascens haurà d'esperar una jornada més del desitjat.