Tots els planters del Levante van vestir la senyera este Nou d'Octubre

Per a commemorar el Nou d'Octubre el club valencià va jugar tots els compromisos del diumenge amb la senyera, ja a la venda en tendes oficials

Guardar

Levante
Levante

Si bé el duel va acabar en un empat 2-2, que l'Almeria va aconseguir en l'últim minut, el partit va tenir un ingredient especial i molt important per al club. Els jugadors van vestir l'equipament de la senyera per a commemorar el Nou d'Octubre, data en la qual Jaume I, en 1238, va entrar en la ciutat i va unir a València al Regne d'Aragó. Un dia molt important per a tota la Comunitat Valenciana.

L'equip de Muñiz, que ara camina per la Lliga 1|2|3, va portar els colors fins a Andalusia, específicament a l'Estadi Juegos del Mediterráneo. Però el Levante UD —que segueix líder malgrat l'empat— no va ser l'únic que va vestir la samarreta el diumenge; totes les categories del club ho van fer i, amb això, totes van mantenir el seu invicte en les diferents lligues. Tant en les més joves com en el Levante UD Femení van deixar els colors granotes per un moment i van vestir els colors de la senyera per a defensar a l'equip en tots els duels a participar.

Així, el Juvenil A en la Divisió d'Honor Juvenil, en el seu empat 2-2 contra el Valencia CF en la Ciudad Deportiva, i també l'equip femení en la seua victòria per 2-1 contra l'Albacete a Paiporta per la Lliga Iberdrola, van convertir en protagonistes els colors d'una data històrica que uneix al club a la seua terra i orígens. El blau, el roig i el groc van ser preponderants en l'uniforme, com si cadascun dels jugadors i jugadores vestiren sobre si la bandera de la Comunitat.

Macron, l'empresa italiana, és l'espònsor tècnic del club durant les pròximes temporades i a més el responsable del disseny i confecció de l'equipament, que des del dissabte està a la venda tant en el lloc web del Levante, a l'Estadi Ciutat de València, a Colón, a la Ciutat Esportiva de Bunyol i en totes les tendes oficials.

Destacats