Tornen les espectaculars carreres de camions al Circuit Ricardo Tormo de Xest tres anys després

Fins a 14 camions de carreres batallaran per guanyar la Gran Carrera de Camions de València

Guardar

Una carrera de camions en el Circuit Ricardo Tormo
Una carrera de camions en el Circuit Ricardo Tormo

Tres anys després de la seua última aparició, els camions de carreres tornen a Xest. I ho faran per a competir en la Gran Carrea de Camions de València. El Circuit Ricardo Tormo acull aquest cap de setmana una competició única al mateix temps que espectacular, ja que fins a 14 camions de carreres competiran per veure qui és el més ràpid en un traçat que sempre promet emocions fortes.

Amb la reaparició d'aquesta prova en el calendari d'esdeveniments, el Circuit torna a ser seu de les carreres de competició amb els vehicles més grans. A més, aquesta categoria compartirà durant aquest cap de setmana el 'paddock' amb les NASCAR Whelen Euroseries per a oferir unes jornades de pur motor a tot aquell que s'acoste a aquest espai en la localitat de Xest.

A aquest esdeveniment acudiran aficionats no sols valencians, sinó de mitjana Espanya, ja que és un espectacle únic que aquest cap de setmana aterra al circuit valencià després d'un temps sense aquesta mena d'acció.

Per a les carreres s'han inscrit un total de 14 camions que tractaran de lluitar per la victòria i apoderar-se del triomf d'aquesta prestigiosa competició. Així, participaran els dos guanyadors de fa tres anys, Pedro Marco (MAN) i Josy Vila (MAN). Aquests seran els favorits a emportar-se la victòria en aquesta carrera celebrada en el Circuit Ricardo Tormo.

Competiran marques de la talla de Volvo, Mercedes, Iveco, Man o Sisu, entre altres, que estaran representades en aquest circuit valencià de projecció internacional. En total, se celebren quatre carreres: dos el dissabte a la vesprada i altres dos en el matí del diumenge.

Tanmateix, això no és tot. Els amants dels camions de carreres també podran gaudir d'una extensa exposició d'aquests transports pesats que estaran decorats en el 'paddock' del Circuit. En aquesta exposició es podran observar fins a 60 models diferents, la majoria d'ells personalitzats.

Destacats