Tito: “Hem tingut una primera part excepcional”

El director esportiu del Levante es va referir al bon moment, al tancament del mercat de fitxatges i a diversos temes rellevants per al club

Guardar

Tito
Tito

Després dels triomfs contra el Numancia de visita i l'Alcorcón de local, el Levante juga el seu tercer partit aquest diumenge contra el Gimnàstic a Tarragona. Ahir, en roda de premsa, el director esportiu es va referir, entre altres temes, al moment que està vivint l'equip i als desafiaments que li esperen. També va tenir paraules per al tancament del mercat de fitxatges, que va finalitzar ahir.

"En termes generals, estem contents, perquè pensem que hem signat jugadors que cercàvem des del principi i hem aconseguit tancar en el dia d'ahir una plantilla compensada, equilibrada", va dir. "Hem d'estar tots feliços perquè al final hem aconseguit tenir un grup humà molt important (...) Crec que tenim una plantilla que caldria retocar-la poc", va afirmar al·ludint a si la plantilla està armada pensant en el futur.

També va parlar de l'esperat ascens del Levante, encara que mantenint la calma i demostrant reserva: "Clar que és un objectiu, però és un objectiu molt llunyà (...) Indubtablement tenim un objectiu en aqueix pla estratègic del Levante, que tots desitgem, que és aconseguir l'objectiu final, que seria un ascens". Tito considera que parlar sobre el tema de l'ascens amb tanta anticipació és innecessari.

Es va referir als rumors que deien que Rafa Martins anava a deixar l'equip aprofitant una oferta externa i els va desmentir: "No hi ha hagut possibilitats que isquera. Per les condicions que hi havia, era impossible. Nosaltres no podem desprendre'ns d'un davanter del seu nivell, de la seua categoria, sense tenir un altre jugador que puga substituir aqueixa posició", va expressar tallantment. "Espere que siga un bon any per a ell, que tinga minuts, que puga ficar gols, que ajude al Llevant a pujar a Primera Divisió", va concloure.

"Estic molt content perquè hem demostrat ser un equip sòlid (...) Si que hi ha bons símptomes. He detectat que som un equip treballador, tàcticament molt bé treballat per l'entrenador i el seu cos tècnic", va asseverar pensant en el camí recorregut fins ara. "Hem tingut una primera part excepcional".

Amb les últimes declaracions de Muñiz, Tito i alguns jugadors com Roger i Jason, queda en evidència que tots els estaments del club estan esperançats en els pròxims passos que donarà el Levante i concentrats a guanyar. Per als granotes solament queda seguir avançant i enfrontar al Gimnàstic a Tarragona aquest diumenge.

Destacats