Thomas i Bryant, amb ganes de tornar al treball

Al costat dels jugadors interiors també van arribar Romain Sato i Luke Sikma

Guardar

0-34
0-34

Will Thomas i John Bryant van arribar ahir a València. Al costat d'ells també van xafar la capital del Túria Romain Sato i Luke Sikma. Amb estos són cinc els jugadors que ja estan en 'casa'. El primer a prendre terra procedent de París va ser Will Thomas qui a la seua arribada va assenyalar estar molt emocionat d'estar ací. "Tinc moltes ganes de començar a treballar, espere que puguem tenir una bona temporada com ho va ser la passada", va explicar Thomas.

Respecte al que espera de la pròxima temporada va comentar que com tot esportista "l'objectiu és guanyar, no obstant això, considere que el primer és guanyar partits i això és el que et pot portar a aconseguir títols al final". Del seu nou club diu estar encantat perquè li agrada la filosofia amb la qual es treballa en l'equip taronja. "El que m'agrada de València Basket és el concepte de joc. Tothom té un rol molt definit, tots saben el que han de fer, la qual cosa han de fer i puc encaixar molt bé en eixe model. Vaig parlar fa un parell de setmanes amb Pedro Martínez sobre com puc encaixar en l'equip. Em va estar explicant que em vol usar de 4 i de 5. Volia saber si jo 'estava d'acord amb eixa duplicitat i sí, ho estic perquè vull ajudar en el que siga", va indicar el jugador interior del València Basket.

Bryant, feliç amb el seu fitxatge i la seua arribada a València

Procedent de Fankfurt van arribar John Bryant, Romain Sato i Luke Sikma. El pivot canadenc, igual que tots els seus companys, té moltes ganes de començar a treballar. Somrient i feliç per la seua arribada a la capital del Túria va explicar que té ganes d'explorar la ciutat doncs pel que coneix d'ella hi ha moltes coses a descobrir. Ja en el terreny esportiu, va argumentar que no vol pensar en objectius personals perquè el que realment importa és l'equip. "No vull pensar en alguna cosa personal, els meus objectius seran els mateixos que els de l'equip. Vull lluitar per guanyar tots els partits possibles en la Lliga espanyola i en Eurolliga, tenim a veure on ens pot portar aquestes victòries però no pense en mi sinó en l'equip", va assenyalar Bryant des de l'aeroport.

Quant a les seues capacitats per a jugar en una lliga més ràpida va explicar que creu que ho farà bé i que no li resultarà difícil adaptar-se. "Pense que em puc adaptar bé al bàsquet espanyol, sé que és un poc més ràpid del que es pot jugar a Alemanya o en la resta d'Europa. No obstant això, tinc l'experiència d'haver jugat en la Lliga Desarrollo de l'NBA el bàsquet de la qual també és molt ràpid i atlètic. Allí ho vaig fer bé i vaig tenir bons nombres. Considere que per la meua capacitat i les meues virtuts puc adaptar-me a tots els tipus de bàsquet, puc adaptar-me bé al joc a Espanya", va concloure el pivot.

Destacats