Simeone i els seus, el cap a superar esta jornada

Guardar

Atlético Madrid Valencia
Atlético Madrid Valencia

[match id=501 template=futbol]

L'Atlético creix a casa i el seu entrenador, amb la implicació que té en el joc i amb l'afició, és un dels grans responsables. Amb l'1-1 en Riazor en què es va passar un gran esglai després de la caiguda de Fernando Torres, els locals cercaran sumar de tres enfront del Valencia. Ho necessiten; estan a 9 punts del Sevilla, que s'ha colat en la baralla.

Voro arriba a este partit amb la confirmació de Zaza fins al 2021, una notícia que Alesanco, un altre confirmat en el seu lloc, informara a mitjan setmana.

Amb l'italià com a titular, Voro eixiria amb el mateix equip competitiu que ha tingut èxit últimament, més la probable inclusió d'Orellana, que va complir la seua sanció davant els pepiners, i Carlos Soler, un que va córrer bastant contra el Leganés i va sorprendre novament amb el seu atreviment.

Simeone, per la seua banda, perd a Godín per una targeta groga rebuda contra el Dépor. La seua defensa probablement és completament amb Lucas Hernándes o Savic, un avantatge per a les ratapinyades. En la davantera, si bé Torres ha sigut donat d'alta, no estarà present en el Vicente Calderón.

El partit es juga a les 16.15 h.

Destacats