Segon examen gallec: El Valencia visita al Celta de Berizzo

Guardar

Celta de Vigo vs Valencia CF
Celta de Vigo vs Valencia CF

[match id=292 template=futbol]

Per causa de la Junta d'Accionistes celebrada ahir i el divendres esta és una setmana important per al club. Layhoon Chan va haver de respondre a una infinitat de qüestionaments respecte a la gestió del Valencia CF, la venda d'estrelles en el mercat d'estiu i eixe futur promés en el qual l'equip jugaria i invertiria per a la Champions.

Enmig d'este marc intern es juga la jornada 11 de la Lliga. El Celta està en una condició diferent de l'equip del Túria, que no ha de moure's per Europa. Els de Berizzo han viscut en els últims dies dos partits contra l'històric Ajax, amb un 2-2 en Balaídos i un patit 3-2 a Amsterdam este dijous.

Mentre el Valencia llueix 10 punts, els gallecs sumen 14. En esta temporada han passat per tot: un inici ple d'ensopegades, un 4-3 enfront del Barcelona i en l'última data un 3-3 remuntat espectacularment pels canaris i Boateng.

Este és l'equip a què haurà d'enfrontar-se Prandelli, que té a Alves amb 151 partits en el cos i sense  Gayà, que li atorga projecció per la banda esquerra i sorpresa al joc. L'alacantí va entrenar sense l'equip i amb bastant càrrega. D'altra banda, Medrán s'incorporarà a l'equip titular en reemplaçament de Enzo, sancionat.

Berizzo no compta amb Cabral, Hugo Mallo, Sergi Gómez y Fabián Orellana, convocat per la Selecció xilena malgrat la seua lesió, dues raons suficients per a oblidar-se d'ell per un temps. No obstant això, els celestes podran parar-se amb Iago Aspas, el millor jugador de l'equip que contra l'Ajax va entrar tard des de la banqueta i va provocar les crítiques a l'entrenador argentí.

El partit es juga a les 16.15 hrs.

Destacats