Romain Sato: "Només competisc contra els nostres rivals"

L’aler apunta que és genial mantenir vuit jugadors de l’any passat per a ajudar a les noves incorporacions

Guardar

Imprimir
Imprimir

Romain Sato va ser renovat per una temporada més el passat 4 d'agost. El centreafricà va arribar a la capital del Túria en l'estiu del 2013 i donat el seu magnífic rendiment en estes tres campanyes, el club no ha volgut desprendre's d'ell. Al costat de Sato també estaran vuit jugadors de la passada campanya, cosa que l'aler agraeix i veu amb molt bons ulls doncs considera que "és genial mantenir a vuit jugadors de la temporada passada en la plantilla. Els que seguim coneixem el sistema i coneixem a l'entrenador. El treball dels quals ja estàvem aquí l'any passat és ajudar als nous a ajustar-se el més ràpid possible i unir-nos com a equip. Estic segur que mantindrem la mateixa gran química i l'energia que hem tingut sempre en este vestuari".

El centreafricà es converteix amb la seua renovació en el quinzé jugador amb més partits oficials disputats vestint la samarreta taronja, de moment són 172 trobades, i el 25º en punts anotats, fins al moment porta 1.347. Sato considera que la labor dels jugadors més veterans del vestuari consisteix a orientar als últims que han arribat així com als més joves. "Una part del treball dels jugadors veterans és ajudar als joves a preparar-se per als partits i jugar al més alt nivell. Estic desitjant començar a treballar amb Jankovic i Sastre, i també de retrobar-me amb Sant Eme. La nostra missió és fer el que faça falta per ajudar-nos a estar millor, això és el que hem de fer", argumenta Sato.

El pròxim 22 d'agost el València Basket tornarà de nou al treball sota la direcció de Pedro Martínez. La plantilla de la pròxima temporada és molt polivalent pel que els llocs en el cinc inicial estaran més que renyits. No obstant això, al '10' taronja no el preocupa massa la competència doncs té clar que "solament competisc contra els nostres rivals. Que hi haja diversos jugadors en la mateixa posició solament implicarà que com a companys anem a fer-nos millors els uns als altres en el treball del dia a dia. I això farà, a la llarga, que l'equip siga cada dia millor i més fort".

Respecte a la ciutat reconeix estar encantat i agraeix l'oportunitat de seguir un any més en la 'terreta'. "València significa moltíssim per a mi i per a la meua família. És complicat tindre l'oportunitat de gaudir d'un gran lloc com és este durant tants anys. És genial tornar per jugar enfront dels nostres increïbles aficionats i amics que s'han convertit en família per a mi, la meua esposa i els meus fills", explica el centreafricà.

Destacats