Roger, heroi granota

Guardar

Roger Martí
Roger Martí

Roger és un dels grans responsables del primer lloc que ostenta el Levante en la competició. El màxim golejador de l'equip porta 7 gols en 9 jornades, hi ha participat en totes. De fet, un bonic gol del blaugrana va ser triat el millor de la vuitena jornada.

El de Torrent conforma una davantera infal·lible que pràcticament provoca perill en tots els partits que disputa. Sense anar gaire lluny, en l'últim empat 2-2 contra l'Almeria, Roger va ser el responsable del 1-1, i contra el Valladolid, en un xoc que va acabar 3-2, va començar la remuntada i la va segellar.

El jugador de 25 anys, a préstec des de l'equip val·lisoletà, juga de preferència com a davanter centre, encara que pot situar-se com a extrem esquerre i migpunta. Gràcies al seu bon treball per ser l'artiller més visible d'este Levante capdavanter de la Lliga 1|2|3, el futbolista és susceptible d'augmentar el seu valor de mercat i ser observat per clubs espanyols i europeus. Alguna cosa que segurament ja succeeix tant en el Ciutat de València com en altres estadis de la Categoria de Plata.

Mantenir la calma

Com els seus companys, Roger sap que el primer lloc pot enganyar. Ja ho van aprendre en patir davant el Valladolid i en l'empat en l'estadi Juegos Mediterráneos. "En Segona és molt complicat remuntar partits", va confessar en entrevista al seu club.

En la seua condició de davanter, sap que ha de rendir tan bé com siga possible. "Als davanters el que se'ls demana és gols (...) A part d'això intente donar el màxim per a l'equip", va dir. "El treball no és negociable", va assegurar.

S'han succeït les jornades i el Levante manté la punta, amb Roger com a actor principal. "No queda una altra que seguir este camí, seguir fent les coses com les estem fent", va relatar. Amb això, va confirmar que una de les seues prioritats és mantenir la calma quan siga necessari i, a curt termini, véncer al Mallorca en el Ciutat de València, un escenari favorable pel club.

Arxivat a:

Destacats