Renault se suma al desafiament Green Friday

Renault, pioner i capdavanter de la mobilitat sostenible a l'abast de tots, ha decidit sumar-se a el “Desafiament Green Friday” amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi ambient

Guardar

renault-zoe
renault-zoe

El "Desafiament Green Friday" ha sigut llançat en l'àmbit de la comunitat #PorElClima Consisteix en la realització d'una sèrie d'accions de promoció i difusió de bones pràctiques en matèria de consum responsable.

Aquestes accions seran desplegades entre els dies 1 i 10 de juny des de l'Aparador #PorElClima , per un conjunt d'empreses líders de diferents sectors que han decidit adherir-se, amb l'ànim de donar a conéixer els seus productes dedicats al consum responsable i promocionar-los entre al gran públic.

Renault, d'acord amb la seua visió estratègica d'assegurar la mobilitat sostenible a l'abast de tots, se suma a la iniciativa sota el claim "uneix-te al consum responsable, aposta per la mobilitat sostenible".

Renault és la primera marca que va comercialitzar una gamma completa de vehicles 100% elèctrics zero emissions, i compta amb el major nombre de vendes històric en el nostre país, amb 6.621 unitats des del llançament de la gamma Z.I. en 2012.

Un de cada 3 vehicles 100% elèctrics que es venen actualment a Espanya són Renault (31,7% de quota de mercat en l'acumulat de 2018).

ZOE, per la seua banda, lidera la classificació de turismes i Kangoo ZE la de vehicles comercials de la categoria.

Renault presenta a la clientela sensible a les "zero emissions" de CO2, diòxids de nitrogen, sorolls i olors, una oferta completa de vehicles 100% elèctrics, denominada Z.I., composta per ZOE, el quadricicle Twizy, primer model d'aquestes característiques produït a gran escala a Espanya, en la factoria de muntatge de Renault de Valladolid, i els vehicles comercials Twizy Càrrec, ZOE Societé, Kangoo Z.I. i Master Z.I., de recent comercialització.

Arxivat a:

Destacats