Puig destaca que el conveni amb Dorna situarà a la Comunitat en altres grans premis de motociclisme i atraurà més turisme

"El Gran Premi Motul està substanciat en una repercussió econòmica, social i esportiva", afirma el President

Guardar

GP_MOTOCICLISMO_FOTO_02
GP_MOTOCICLISMO_FOTO_02

El President de la Generalitat, Ximo Puig, s'ha mostrat satisfet amb el nou acord que la Generalitat ha aconseguit amb Dorna per a acollir cinc anys més el Gran Premi Motul de Motociclisme de la Comunitat Valenciana dins del Mundial, ja que gràcies a este s'aconseguirà "incorporar la presència de la Comunitat Valenciana en altres grans premis". Açò permetrà, al seu torn, "atraure a centres emissors turístics a la Comunitat Valenciana", ha indicat Puig.

"Ara se li dóna un nou atractiu a la nostra participació en este Gran Premi, gràcies a este acord que és extraordinàriament positiu per a ambdues parts", ha explicat el President, que ha assistit al Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana amb el qual acaba el Mundial de Motociclisme.

En este sentit, ha ressaltat la projecció turística que tindrà la Comunitat Valenciana i l'estabilitat d'este esdeveniment esportiu, que "està substanciat en una repercussió econòmica, social i esportiva".

El cap del Consell, que ha estat acompanyat pel conseller d'Educació, Recerca, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha garantit que el Gran Premi de Xest continuarà sent la seu final del campionat, alguna cosa que "situa a València en el punt de mira del món del motociclisme".

Així mateix, ha insistit en la importància d'esta competició, ja que "el motociclisme a la Comunitat Valenciana és un esport amb unes arrels profundes, i que té una afició que fa molts anys que ha expressat el seu suport a este Gran Premi".

Després de la carrera, el President ha sigut l'encarregat de lliurar el trofeu al vencedor del Gran Premi Motul, Jorge Lorenzo, i el premi a l'equip guanyador, Yamaha Movistar.

Homenatge a Bernat Martínez

Durant este esdeveniment esportiu, Ximo Puig també ha participat en l'homenatge al pilot valencià Bernat Martínez, mort en 2015 en un accident en el circuit de Llacuna Seca, Estats Units. Nascut a Alberic en 1980, la corba 8 del circuit Ricardo Tormo portarà el seu nom a partir d'ara com a record a la seua trajectòria.

A més, el cap del Consell ha volgut recordar a Ricardo Tormo, "una figura indiscutible del motociclisme valencià". En eixe sentit, ha assenyalat que cal estar "orgullosos" de tots aquells que han fet del motociclisme "un grandíssim esport". Tenim molts pilots valencians que ho han fet i estem molt orgullosos d'ells", ha afegit.

Arxivat a:

Destacats