Possibles fitxatges: Última setmana del mercat d'hivern

Guardar

mercado de invierno fichajes
mercado de invierno fichajes

Només queda una setmana per al tancament del mercat de fitxatges i, ara que el Valencia juga millor, sonen noms més interessants.

No obstant això, els fixatges no són molts. Prandelli, que encara colpeja a Meriton declarant per ací i per allà, volia migcampistes i a Zaza, que ho va obtenir, encara que, irònicament, sense estar ell.

La idea de Voro és diferent: utilitzar als seus jugadors i fer-los rendir al màxim. Ho ha dit en les seues rodes de premsa i ho ha demostrat amb les millores de jugadors com Montoya i Enzo, o la irrupció de Carlitos Soler. Hi haurà menys interés a fitxar este hivern? Serà suficient amb el que hi ha a casa? Això sembla.

Lass Diarra va ser un dels últims vinculats. El francés, actualment en el Marsella, es va posar en el punt de mira com un jugador citat la setmana passada segons informacions de diversos mitjans nacionals. Però per desacords econòmics es van trencar les negociacions i el migcampista ex Chelsea i Real Madrid haurà de desenvolupar-se en una altra lliga, no precisament l'espanyola.

Un altre lligat és l'argentí Lautaro Martínez, atacant de Racing i jove promesa. Segons va transcendir este cap de setmana, el Valencia estaria esperant contactar amb el seu agent quan acabe el Sud-americà Sub20, on el jugador ja s'ha fet veure amb força: 2 gols fins ara en la competició. Si bé s'incorporaria al juny, ara és el millor moment per a "amarrar-ho", ja que Vinícius Araujo va deixar una plaça d'extracomunitari lliure en partir a Huesca.

En els pròxims dies hi haurà més informació sobre nous migcampistes lligats al valencianisme i les seues possibles arribades a Mestalla.

Arxivat a:

Destacats