La platja de Gandia acollirà aquest dissabte la 10K Nocturna 2023

Les persones interessades a participar es poden inscriure fins a la mitjanit d'aquest dimecres

Guardar

Eixida de la 10K Nocturna de Gandia
Eixida de la 10K Nocturna de Gandia

El pròxim 3 de juny a les 21.00 hores, la platja de Gandia serà escenari de l'onzena edició de la 10K Nocturna – Memorial Toni Herreros. Aquest esdeveniment esportiu forma part del XXIV Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València i s'espera la participació d'aproximadament 1.700 corredors i corredores, estant les inscripcions obertes fins a la mitjanit d'aquest dimecres.

Enguany, la carrera presenta novetats en el recorregut, que promet ser molt més ràpid i competitiu per als participants, atraient corredors tant locals com procedents d'altres ciutats.

Durant la competició, els corredors podran gaudir de diversos espectacles, com a focs artificials i música, que animaran l'ambient. A més, en finalitzar la carrera es durà a terme un concert i en la borsa del corredor, juntament amb una samarreta i una medalla per a tots els participants, hi haurà altres obsequis per a assegurar que els corredors acaben la carrera contents.

Actualment, el nombre d'inscrits supera les 1.500 persones, però el termini d'inscripció romandrà obert fins demà, 31 de maig, a les 23:59 hores, a un preu de 15 euros. Segons els organitzadors, la participació femenina representa aproximadament el 30% del total, la qual cosa és una xifra destacable. A més, enguany s'ha observat un augment del 10% en la participació general en comparació amb l'any passat.

El circuit de la carrera està homologat i ha patit algunes modificacions respecte a edicions anteriors per a permetre millors marques i fer-ho més ràpid i atractiu. L'eixida i meta se situaran enfront de l'Hotel Sant Lluís. En un punt de la prova, els corredors més ràpids es creuaran amb aquells que es troben en la part final del recorregut.

La recollida de dorsals es durà a terme el mateix dissabte de la carrera, de 10.00 a 14.00 hores en un lloc per determinar, i de 17.30 a 20.30 hores a Varadero, al costat de la Policia Local.

Durant la carrera, s'habilitaran quatre calaixos d'eixida segons el temps estimat per a completar la prova (sub 35', sub 40', sub 45' i més de 45') per a les categories júnior, promesa, sènior i veterans. S'entregaran trofeus per als primers classificats en la classificació general, en cada categoria i els primers locals tant en la categoria masculina com femenina.

Destacats