Pierre Oriola completa el seu fitxatge per Valencia Basket

Guardar

Revision médica Oriola
Revision médica Oriola

L'ala-pivot espanyol Pierre Oriola (2.06m, Tàrrega, 25/09/1992, 23 anys) ha passat de forma satisfactòria les proves físiques i mèdiques, per la qual cosa certifica la seua incorporació al València Bàsquet per les dues pròximes temporades, fins a juny del 2018. Serà presentat hui divendres en B The Travel Brand (C/Pau, 38. València)

Proves físiques i mèdiques superadesEl nou interior del València Basket va superar en el matí d'ahir les diferents proves a les quals va ser sotmès, supervisades pel doctor del primer equip, Miquel Frasquet.

A primera hora va passar per la Clínica Valora Prevenció, en la qual es va sotmetre a la revisió mèdica. Posteriorment, cap al migdia, Oriola visitava la Clínica ERESA per sotmetre's a la prova d'esforç a càrrec de la cardiòloga Dra. Alicia Maceira.

Serà presentat en B The Travel BrandPierre Oriola serà presentat com a nou jugador de València Basket en un acte que tindrà lloc hui divendres 29 de juliol a les 11 hores en l'agència que B The Travel Brand té en el número 38 del Carrer de la Pau, a València.

Sobre Pierre OriolaEl nou jugador taronja arriba a València com a agent lliure, encara que va disputar les dues últimes temporades amb el Bàsquet Sevilla, jugant l'Eurocup en la primera d'elles. El seu rendiment ha anat millorant cada temporada, fins a acreditar la passada temporada una targeta de 8,5 punts i 3,5 rebots en 19 minuts de mitjana en la seua segona temporada en l'equip sevillà

Destacats