Pedro Martínez: "Thomas és un jugador molt físic i quan juga d'aqueixa forma ens dóna la diferència i si damunt té encert en el tir doncs està tot dit"

El tècnic premia el partit de Will Thomas i del seu equip però assenyala que no sempre destaquen els mateixos i que no han de frustrar-se si no ho fan

Guardar

Valoració del partit davant el RETAbet Bilbao Basket

Contents del partit que hem fet, sobretot del tercer quart perquè ha sigut quan hem trencat el partit. Hem tingut molt bon ritme en defensa, llegint ben el que ells ens proposaven en defensa, hem atacat bé i estic content perquè tots han aportat, han sumat. Hem fet accions molt bones en defensa i en atac. Hem intentat coses i hem tingut també moltes errades però en general ha sigut un bon partit.

 

Will Thomas ha sigut el millor del partit amb 15 punts...

Crec que Thomas ens ha donat molta solidesa en defensa, ho ha fet molt bé. És un jugador molt físic i quan juga d'eixa forma ens dóna la diferència i si damunt té encert en el tir doncs està tot dit. La veritat és que no esperem que cada dia faça el que ha fet però sí que ho intente. En un altre partit serà un altre jugador el que destaque però açò és el positiu de jugar en equip. Bojan Dubljevic està pròxim a incorporar-se però els partits que hem estat sense ell els hem salvat amb nota. Hem perdut alguns però hem sigut sòlids quant a resultats. Hui (per ahir) tampoc estava Joan Sastre. El que ens demostra açò és que no depenem de cap jugador en particular. Encara que hi ha un missatge clar per a tots, la qual cosa no han de fer és frustrar-se quan no aconseguisquen fer açò doncs la veritat és que no aconseguiran cada dia.

 

El millor: l'equip

L'equip s'ha sobreposat a les deficiències que teníem. Sato i Sant Emeterio han jugat minvats però han ajudat molt. Rafa Martínez ha donat un rendiment molt bon davant la baixa de Sastre; els bases han estat molt bé amb molt bon ritme i defensant... Sam Van Rossom va millor. La veritat és que davant les dificultats no hem de lamentar-nos més enllà del que és obvi però el millor és refugiar-te en l'equip i açò és el que fem. Thomas no tenia cap problema físic i hui (per ahir) era un bon moment per a donar a un pas avance doncs era un dia que l'equip ho necessitava i així ha sigut.

Destacats