Pedro Martínez: "Tenim les orelles de punta, sabem que no tenim gens fet"

El conjunt taronja afronta un partit molt complicat i igualat

Guardar

Valencia Basket
Valencia Basket

Diferent competició però al cap i a la fi un conegut rival. El València Basket afronta la tercera jornada del Top 16 de l'Eurocup davant l'Unicaja de Màlaga. El tècnic taronja ha assenyalat en la prèvia del partit que espera una trobada igualada i complicat. La competició europea no és fàcil i en el grup no hi ha rivals senzills. "Crec que resultarà un partit igualat, com va ser el primer, no crec que vaja a ser diferent. Segur que el partit que juguem fa poc haurà sigut analitzat pels dos equips, però els partits anteriors no existeixen i els del futur ni t'explique. Unicaja és un gran equip, sabem que podem perdre, sabem que ens poden eliminar, no és una sorpresa per a nosaltres gens del que puga passar. El que no volem òbviament és que passada ni donem per fet que vaja a passar".

Respecte a la competició europea i la importància d'este partit assenyale que "l'any passat, en este mateix moment de la competició, anàvem 2-0 i ens van eliminar. La dada està ací i tenim les orelles de punta, sabem que no tenim gens fet encara que el que sí que hem fet bé és guanyar un partit fóra i consolidar eixa victòria amb un triomf a casa. Ara tenim dos partits seguits contra l'altre equip del grup que porta dues victòries i el que vaja a passar en estos dos pròxims partits serà decisiu per a la classificació final. Primer per a classificar-se i segurament per a la posició final que tinguem. Evidentment l'equip que perda no estarà eliminat, ni tan sols serà segur que no puga quedar primer però pot marcar molt i fa molt important el resultat".

Guanyar sempre és important i més davant grans equips pel que Pedro Martínez considera que seria una important victòria per al grup. "Guanyar a un equip que juga molt bé, que té molt bons jugadors tant per dins com per fora, amb profunditat de banqueta i que en el seu camp té una afició que estreny molt. Seria una grandíssima notícia guanyar-los perquè seria guanyar a un gran equip".

Després d'haver sigut baixa el passat partit per un procés gripal, el tècnic taronja manté el dubte de Pierre Oriola encara que sí que viatja amb l'equip. "Va viatjar però quasi de cos present. S'ha alçat avui del llit i ha fet solament l'escalfament. Viatja perquè està millor i demà estarà millor que avui. No és una lesió, és una malaltia i és qüestió de dies que el xic estiga millor. Pot ser un dia i que demà ja estiga ben o serà passat o al següent, no tardarà més, però no sabem com estarà".

Arxivat a:

Destacats