Pedro Martínez: "Slava és més físic pel qual amb uns jugadors rivals vindrà bé que estiga en la pista i amb uns altres no"

El tècnic està content amb la victòria però no vol caure en triomfalismes ni veure solament el resultat

Guardar

VBC-AND (19)
VBC-AND (19)

El tècnic taronja va entrar content en la sala de premsa després del partit a casa davant el MoraBanc Andorra. El seu equip havia aconseguit una important victòria davant un rival catalogat de difícil i que venia a València amb les mateixes estadístiques que el conjunt local. No obstant això, Pedro Martínez no li va donar major importància a l'engruixat resultat sinó que es va mantenir en la seua línia de cercar l'aplaudiment per a l'equip i no per a les individualitats. "Hem jugat un bon partit. En alguns moments amb una molt bona fluïdesa en atac. En defensa hem estat molt sòlids la major part del partit. Ha sigut una victòria bastant coral, amb tots sumant. Una victòria d'equip. Estem contents quan som capaços que tots sumeixen en atac i defensa, en els intangibles i no solament en les estadístiques", argumentava el tècnic després del partit.

Respecte a la importància de la victòria per al València Basket, el tècnic va explicar que guanyar ajuda però que no s'ha de caure en els triomfalismes. "No negaré que guanyar ajuda a la dinàmica del grup però no hem de caure a fixar-nos només en els resultats, en el triomfalisme quan guanyem o en el malament que ho fem quan perdem. No ha sigut una victòria fàcil malgrat l'exagerada diferència. Ells han estat mal governats, en el partit llarg no han sigut capaços d'aguantar el nostre ritme però cal ser crítics amb les coses que s'han de millorar i pensar ja en el següent partit", concloïa Pedro Martínez.

Després d'haver fet debutar a Slava Kravtsov, el tècnic explicava que "tenim un jugador més que pot millorar a l'equip quant als coneixements de jugadors... Slava és més físic pel qual amb uns jugadors rivals vindrà bé que estiga en la pista i amb uns altres no. Això és positiu perquè tenim és que disposem d'un equip en el qual tots siguen capaços de sumar en funció del partit, moment, rival... crec que hem de pensar a guanyar de forma coral".

Destacats