Pedro Martínez: "Hem d'aconseguir que eixos jugadors juguen bé en equip, es coneguen, es compenetren i aconseguir donar el nostre màxim nivell"

El tècnic considera que han d’estar més en el treball que en els resultats

Guardar

Valencia Basket
Valencia Basket

Demà l'afició podrà veure al València Basket per primera vegada en acció. Després d'una setmana de treball, l'entrenador Pedro Martínez està content amb el que està veient en la pista. No obstant això, és conscient que a l'equip li queda molt treball per davant per a ser un conjunt acoblat. "Hem de ser cauts, tenim molt bon grup però ara hem de fer eixe treball en pista per a aconseguir que eixos jugadors juguen bé en equip, es coneguen, es compenetren i aconseguir donar el nostre màxim nivell. Això solament es pot aconseguir després de moltíssim treball i moltíssim esforç. Cadascun pot tenir la seua opinió, la meua és molt positiva, estic molt content amb els jugadors que tinc i ara mateix hem de parlar poc i treballar molt" va explicar l'entrenador després de la sessió matinal d'ahir divendres.

Des que començaren els entrenaments dilluns passat 22 tan sols han faltat Bojan Dubljevic, concentrat amb la selecció de Montenegro i Sam Van Rossom per lesió als entrenaments. Respecte al ràfec Sam Van Rossom, el tècnic taronja va explicar que no té data de tornada a l'equip perquè la recuperació de la lesió és lenta i una vegada torne tampoc es podrà veure a un Van Rossom en plenitud, ja que li costarà un poc tornar a agafar el ritme de joc. Sam està treballant encara fóra del grup sense data prevista perquè s'incorpore al grup. "Està molt millor que fa unes setmanes. Cal tenir paciència però va bé. El treball està fent-lo fóra del grup, està assimilat, no ha de parar per dolor, després de fer-ho es troba bé. Lògicament encara està en eixa fase final de no contacte, no treball amb el grup i a poc a poc. Queden molts mesos de temporada. No pensem en això, amb ell anem dia a dia, setmana a setmana. El seu procés és lent perquè és una lesió és molt greu, molt perillosa i no podem donar cap pas en fals més enllà dels quals segurament ja s'han donat. Primer és que es recupere de la lesió i després com a jugador perquè hauran sigut molts mesos i tampoc és qüestió que el dia que comence a entrenar amb el grup ja és el Sam Van Rosson d'abans. Necessitarà un temps i en això estem", va argumentar Martínez.

La seua plantilla i la resta d'equips de la LligaEl tècnic taronja considera que té la millor plantilla que podia tenir. Han conservat al gruix de l'equip respecte a l'any anterior i hi ha hagut cinc incorporacions que van responent bé després d'aquesta primera setmana de treball. "Bàsicament hem fet una plantilla llarga amb prou jugadors de la temporada passada que era el que ens interessava molt, no tots els que ens hagueren agradat però si hem aconseguit que molts pogueren continuar. Hem volgut una plantilla llarga per a estar coberts de possibles lesions que són normals i que ens permeta seguir sent competitius", va explicar.

Pel que fa a la incorporació del segon entrenador, Martínez ho veu perfecte perquè són vells coneguts. "Estic molt content perquè és un magnífic entrenador. Ho conec des de fa molt temps i estem encantats que treballe amb nosaltres i que ens aporte els seus coneixements, la seua mentalitat i el seu esforç" va assenyalar.

En referència a la resta d'equips de la Lliga Endesa i dels fitxatges que s'han realitzat va assenyalar que després de tenir certa experiència "a l'estiu, quan es fan els equips, tots semblen molt bons. Tothom sembla que ha fitxat molt bé, això ens inclou a nosaltres, però la competició ens posa a tots on ens mereixem. La Lliga va ser complicada, cadascun amb els seus objectius. L'any passat ja va anar així també. Hi ha dos equips que tenen un grandíssim potencial econòmic i que estan per damunt de la resta d'equips, sempre juguen la final entre ells i després hi ha uns quants, entre els quals estem nosaltres. , que estem treballant per a trencar eixa hegemonia. Sabem que això és difícil però amb eixos objectius treballem.

El primer partit de pretemporadaDemà, davant el Tau Castelló, s'estrena el València Basket, no obstant això, des del club entenen l'amistós com un partit d'entrenament més encara que amb públic i amb un resultat final que deixarà constància del treball realitzat durant la primera setmana d'entrenaments. "El partit de demà no té un gran interés competitiu. Volem guanyar com és lògic però estem més pendent que siga una sessió de treball que ens permeta millorar, evidentment és amb públic i resultat. Un partit és alguna cosa diferent del que fem dia a dia i per això ho fem. Si normalment estem més centrats en el treball que en els resultats durant la pretemporada és molt més important. Volem fer les coses bé i treballar perquè els jugadors es complementen i que siga una bona jornada de treball", va concloure Pedro.

Destacats