Pedro Martínez: "És clar que el partit se'ns ha fet llarg"

El tècnic està ‘content’ amb el rendiment del seu equip donades les circumstàncies físiques que ara mateix tenen

Guardar

1617_VBC-BKN (16)
1617_VBC-BKN (16)

Este ha sigut un partit en el qual hem patit molt físicament, hem arribat molt justs al final. Hi ha hagut un moment molt bo en el segon quart amb els triples de Rafa i l'inici del tercer quart amb els de Sam Van Rossom. Hem jugat amb molt ritme, hem corregut, recuperats balons... però hem patit un col·lapse físic al final i hem acabat el partit com hem pogut. Estem contents per tirar avant el partit i ara ens toca preparar-nos per al següent.

 

Al final davant el Betis s'ha reduït a intentar acabar el partit i guanyar-ho...

L'últim quart dels dos equips ha sigut molt dolent però abans crec que hi ha hagut moments molt bons tan al final del primer quart com en el segon i el tercer també mentre hem aguantat físicament. Després hi ha altres coses que les hem de valorar negativament. Hi ha alguns atenuants, l'equip està físicament malament i no té pinta que millorarem en els pròxims dies, hem de traure els partits com puguem. És clar que l'encontre se'ns ha fet llarg, al nostre rival també, segurament contra un altre rival amb més frescor física haguérem perdut. Hem d'agarrar-nos als partits aprofitant els bons moments.

No podem dir que el partit ha sigut un desastre i que no hem jugat bé. El que no hem jugat ben tots els minuts que ens hi haguera gustat i hi ha hagut moments en els quals hem jugat malament amb totes les lletres. Hem de valorar les coses en la seua justa mesura i valorar l'esforç de l'equip per a sobreposar-se a situacions físiques que són dolentes com la de Joan Sastre; com la de Antoine Diot que estava sense entrenar des de l'últim partit; la de Fernando Sant Emeterio que ha arribat col·lapsat a l'últim quart, Sam Van Rosson ve d'una lesió greu... tenim una mala dinàmica física i alguns partits se'ns estan fent molt llargs. No podem caure en desànim, hem d'estrényer les dents i esperar que vengen temps millors.

 

Una setmana sense competició europea

És beneficiós no tenir partit fins a la pròxima jornada de Lliga perquè no tens el compromís de la competició doncs si ara tinguérem un altre partit tal qual estem seria negatiu. El que és clar és que segurament demà (per hui) entrenarem molt mal, no tindrem una bona qualitat d'entrenament perquè comptem amb pocs jugadors i açò et porta a no entrenar en la línia que l'equip necessita. No preveig que entrene Romain Sato, Dubljevic segur que no; possiblement tampoc Sastre; potser i depén del que diguen els serveis mèdics tampoc ho farà San Emeterio; Diot igual sí però seguirà ranquejant i no dóna el cent per cent i així és difícil. Està ben no jugar perquè el pròxim compromís és el dissabte que ve però serà difícil que millorem si no tenim una continuïtat en els entrenaments. Hi ha una cosa que és bàsica: jugues com entrenes i per a jugar bé has de tenir una bona dinàmica d'entrenament i una continuïtat.

 

Rafa Martínez es converteix en històric, ha sigut pare i ha signat un gran partit

A més de felicitar-li per convertir-se en històric si és que no ho era, ha fet un gran partit. Ha sigut bàsic i decisiu amb el seu tir de tres punts amb el seu treball en defensa... veig que cal felicitar-ho triplement per la seua paternitat, per ser històric i pel partit que ha fet.

Destacats