Parlem amb Borja Navarro i Sara Cabrero, seleccionats en patinatge de velocitat per a competir a Holanda

Els patinadors Borja Navarro i Sara Cabrero, del club Ciudad del Túria, ens parlen de la seua preparació abans del torneig europeu

Guardar

Sara Cabrero i Borja Navarro
Sara Cabrero i Borja Navarro

Els joves valencians Borja Navarro (19) i Sara Cabrero (15) han sigut convocats pel seleccionador Garikoitz Lerga per a representar a Espanya en el pròxim campionat europeu de velocitat junior que se  celebrarà en Heerde, Holanda, entre el 23 i el 30 de juliol.

Els esportistes, que assistiran a la cita al ràfec de la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana, es mostren agraïts amb el seu entrenador Eugenio Landete i confiats en els resultats que puguen obtenir.

Al costat d'altres patinadors nacionals, Navarro conformarà l'equip júnior B i Cabrero serà part de la categoria júnior A.

Com agraeixes la confiança que t'ha donat el teu entrenador per a aquest desafiament?S.C.: Gràcies al meu entrenador he aconseguit açò. Ell m'ha donat el suport que necessitava per a creure en mi i aconseguir el que m'havia proposat.

B.N.: Li agraïsc moltíssim, el meu entrenador és el pilar fonamental en el qual em recolze dia a dia.

Quina és la teua sensació en representar al teu país?S.C.: És la primera vegada que represente a Espanya. La sensació és molt satisfactòria perquè porte treballant molt de temps per a aconseguir-ho i em sent molt orgullosa.

B.N.: És el tercer any que represente al meu país en campionats d'Europa i sempre és un privilegi, no només per lluitar pels meus objectius personals sinó per representar a Espanya, que sempre és un gran honor.

Com t'has entrenat per a la cita?S.C.: Quan em van preseleccionar vaig començar a entrenar dues vegades al dia, compaginant la bicicleta amb els patins i el gimnàs. Dies abans em relaxaré un poc, preparant-me per als dies forts.

B.N.: Durant els últims mesos hem estat preparant els campionats d'Espanya en els quals he estat present. Una vegada fet açò, hem començat a preparar les proves de velocitat per a aquest campionat a Holanda, i en les dues últimes setmanes hem tingut una major càrrega d'entrenament, preparant-nos per al viatge i per a competir.

Destacats