Opel Palma revalida el guardó "Reparador d'Espanya 2017"

Guardar

resource5926943e832e8_opelpalmanet_opel-palma-revalida-el-galardn-reparador-oro-de-espaa-2017
resource5926943e832e8_opelpalmanet_opel-palma-revalida-el-galardn-reparador-oro-de-espaa-2017

Automòbils Palma ha aconseguit un any més la qualificació "Reparador Or" dins del programa d'excel·lència de marca que realitza General Motors para tots els concessionaris Opel d'Espanya. Javier Palma, gerent de Opel Palma, va anar l'encarregat d'arreplegar el guardó de mans de D.Enrico de Lorenzi, director general de Opel Espanya i de D.Joaquín Araujo, director de postvenda de Opel Espanya.

Aquest guardó suposa la màxima distinció en l'àrea de postvenda i un reconeixement a l'esforç per brindar als clients la millor qualitat i el millor servei sobre la base d'uns processos de qualitat fàcilment percebuts pels clients. Tal com explica la marca alemanya, per a concedir-ho ha realitzat revisions trimestrals en els 110 concessionaris Opel de tota Espanya sent Automòbils Palma, al costat d'altres cinc, els que han aconseguit aquest reconeixement que consolida la garantia de qualitat en tots els serveis de postvenda que presta el seu equip en les seues instal·lacions de Paterna.

A més de l'avaluació de la marca, aquest guardó té una part de satisfacció directament avaluada pels clients mitjançant un sistema d'enquestes programades, la qual cosa demostra que l'excel·lència definida pel fabricant està completament alineada amb la satisfacció percebuda pels clients finals.

Dins d'aquestes enquestes, s'avaluen múltiples aspectes entre els quals destaquen; complir amb els temps de reparació, l'excel·lència en l'atenció als clients, la resolució de problemes de manera efectiva, mantenir informat al client en tot moment i aconseguir una experiència memorable per part del client en cada visita.

Arxivat a:

Destacats