Nissan Qashqai i X-Trail “regnen” en el segment de moda en el mercat espanyol

Guardar

426211367_V_Crossover_Domination
426211367_V_Crossover_Domination

Els crossover, sense cap dubte, estan sent els conductors del creixement del mercat europeu en els últims cinc anys, així com a Espanya.A Espanya, aquesta tendència és cada vegada més acusada i hui en dia, els crossovers ja representen un 35% de quota sobre el mercat total.Nissan amb més de 330.000 crossovers venuts en els últims 10 anys és la marca que lidera aquest segment des de la seua creació fins als nostres dies. Enguany, Nissan ha venut ja més de 43.000 crossovers a Espanya. A la fi del mes de novembre, Nissan ja havia venut més Qashqai i més X-Trail que en tot l'any complet 2016.

Fenomen crossover: Nissan Qashqai, més vendes ja que en tot 2016 i X-Trail, rècord històric de matriculacions en un any que encara no ha acabat.

Fins al mes de novembre, Nissan havia matriculat un total de 25.960 unitats del Qashqai, amb un creixement del 13,7%, mentre que en tot l'any anterior es van matricular un total de 25.202 unitats. Per la seua banda, Nissan ha matriculat un total de 7.242 unitats del X-Trail, un creixement del 24,6%, enfront del volum total del passat exercici de 6.496 unitats. Per a X-Trail aquest exercici serà històric, ja que aconseguirà el nivell màxim de matriculacions en un any, establint un nou rècord històric. Per la seua banda, les matriculacions del Nissan Juke estan un 5% per sobre de la mitjana dels últims sis anys.

Nova gamma Nissan Crossover: Nou Qashqai i Nou X-Trail

Els líders s'han renovat, incorporant millores amb un nou disseny exterior contemporani, majors nivells de qualitat interior, major precisió de conducció i la inclusió de noves tecnologies de la Mobilitat Intel·ligent Nissan per a oferir majors nivells de confort, seguretat i confiança al volant.Els dos models incorporen un nou interior rematat en materials d'alta qualitat, amb un nou volant en forma de D que facilita l'accés i eixida del vehicle i que agrupa tots els comandaments millorant al mateix temps la visibilitat del quadre d'instruments. D'altra banda els nous seients ergonòmics i monoformats de Qashqai incorporen unes noves tapisseries de pell nappa d'alta qualitat, en color camel, la qual cosa reforça el tacte Premium que destil·la l'interior. Per a completar la millora en la vida a bord, els nous materials aïllants en la zona del motor i en les finestretes posteriors faciliten que es puga gaudir d'una increïble experiència sonora amb el nou equip d'àudio d'alta gamma amb 8 altaveus signat per BOSE.

Nissan JUKE GT SPORT PLAYSTATION

El nou Nissan JUKE GT SPORT PLAYSTATION ha sigut concebut per a commemorar la llarga col·laboració entre Nissan i PlayStation, que va arrancar amb la creació de la GT Academy (de la qual va eixir en 2008 el nostre atleta NISMO Lucas Ordoñez), i que celebrava a l'octubre el llançament del nou joc Gran Turisme™ Sport de PlayStation.

Aquesta edició limitada a 500 unitats està basada en el DIG-T 115 CV N-Connecta amb llandes d'aliatge de 18" en color negre Tòquio, a la qual se li afig el pack GT Sport Playstation (embellidors, antena en forma d'aleta de tauró, vinils), a més de l'obsequi d'una consola PlayStation®4 amb una còpia del nou Gran Turisme™ Sport.

Nissan Safety Shield (Escut de Protecció Intel·ligent Nissan)

Nissan està compromesa amb la seguretat, tant dels seus conductors i ocupants com de la resta d'usuaris de la via. Per això hem desenvolupat el Nissan Safety Shield que engloba tots els sistemes de seguretat activa i passiva dels models Nissan, i que suposen l'aplicació de la tecnologia d'avantguarda a tots els segments de la gamma Nissan, des dels utilitaris urbans com el Micra fins als grans crossover com el X-Trail.Dins del Nissan Safety Shield (Escut de Protecció Intel·ligent Nissan) s'integren, entre altres, el Sistema Intel·ligent Anticolisión Frontal amb reconeixement de vianants, la Detecció d'Objectes en Moviment, l'alerta en eixida marxa arrere Cross-Traffic Alert o l'alerta de canvi de carril involuntari amb el qual es podria limitar en gran manera el nombre de víctimes d'una col·lisió per abast, que representen el 28% dels accidents amb víctimes o les víctimes d'atropellaments fins a un 65% segons l'Insurance Institute for Highway Safety (IIHS*).

Ara, aquest compromís de Nissan va un pas més enllà amb el nou Pla Mobilitat Intel·ligent de Nissan, que ofereix un atractiu incentiu de fins a 5.000€ per a aquells clients que renoven el seu cotxe i opten per un nou Nissan equipat amb tecnologia Nissan Safety Shield.

Nissan IMx. El futur de la Mobilitat Intel·ligent Nissan

En Saló de Tòquio, Nissan va presentar el prototip IMx, un crossover totalment elèctric i autònom amb un rang d'autonomia de més de 600 quilòmetres. El Nissan IMx evoluciona la Mobilitat Intel·ligent Nissan (Nissan Inteligent Mobility, NIM) i senta les bases d'una nova forma d'entendre la conducció, que promou la comoditat i el plaer de la conducció elèctrica, que prové dels 320kw de potència i 700 Nm de parell generats pels seus dos motors elèctrics. El nou Nissan IMx, defineix també els patrons que han de marcar la tendència quant a disseny exterior i interior, generant àmplies superfícies al voltant del vehicle i uns espais lluminosos dissenyats per al màxim confort, relax i seguretat dels ocupants.

Arxivat a:

Destacats