Natxo Insa i la confiança blaugrana [VÍDEO]

Guardar

Natxo Insa
Natxo Insa

Fe, determinació i creença en una idea compartida per la totalitat del vestuari. És el catàleg de virtuts que enarbora Insa per a accentuar la imatge evidenciada pel Levante en el naixement de la Lliga com a equip vinculat al marc de la categoria de Plata. "Tenim molta confiança en nosaltres mateixos i en el fem", adverteix per a justificar els qualificatius que concita el Levante a la vista de l'exquisit expedient que maneja.

Les setmanes se succeeixen amb el bloc granota instal·lat en el punt més alt de la classificació general. "Tot el que ix al voltant d'equip són afalagadures", ressalta per a tornar de manera immediata al planeta Terra. No hi ha qüestions celestials que expliquen la resposta del bloc que prepara Muñiz. Hi ha qüestions més mundanes. I en eixe sentit al·ludeix al treball quotidià i a la convicció amb la qual s'expressa cada integrant del planter en cadascun dels entrenaments.

Natxo InsaInsa no vol caure agafat de l'autocomplaença. "Necessitem el treball diari. Això mai pot faltar perquè els caps de setmana els nostres rivals ens exigeixen molt i les victòries són molt patides". I eixa filosofia es trasllada a l'interior del verd en cada compareixença oficial. "Som conscients que en cada partit cal esforçar-se al màxim. La gent cada setmana se centra en el pròxim partit amb la intenció de guanyar-ho. És la dinàmica a seguir", manifesta en emfatitzar el dia a dia d'una competició que dimensiona l'exigència.

El migcampista, en retrospectiva, avala el comportament d'un col·lectiu que s'ha encadenat a la victòria i que ha comptat amb els mitjans oportuns per a resoldre tot tipus de situacions que partien des de l'adversitat. "En estes deu jornades hem demostrats saber jugar per davant i també per darrere en el marcador. Hem sabut donar-li la volta al resultat. I no és gens fàcil en esta categoria on els equips es tanquen arrere".

Al seu judici, és un aspecte que corrobora els imputs positius mostrats pel grup. "Això parla bé de l'equip. Cal donar-li continuïtat". Insa contextualitza el duel davant el Mirandés del pròxim diumenge. Augura "un partit intens" davant una esquadra que realitza "una pressió molt alta i aprofita les segones jugades".

En la seua opinió, el Levante haurà de mostrar la seua millor versió. "És un equip molt físic. Ataquen amb molta gent. Caldrà estar a molt bé nivell per a traure alguna cosa". No obstant això, assumeix el desafiament i proposa mantenir el segell que identifica a la societat d'Orriols. "No podem tenir por, sí respecte, perquè els altres equips també treballen i tracten de contrarestar les nostres virtuts".

Arxivat a:

Destacats