Munir, el nou 9 del Valencia: “Vinc a donar-ho tot per aquesta samarreta“

Munir se sent esperançat, acollit i amb ganes d’aportar al grup

Guardar

Munir
Munir

L'esquerrà de 20 anys va ser presentat ahir al migdia en el Mestalla, en l'última de les presentacions dels fitxatges de l'estiu. Nascut en La Masia, provinent del Barcelona i amb la seua primera aparició en el primer equip per a la pretemporada del 2014 a les ordres de Luis Enrique, el jugador d'ascendència marroquí va fer 9 gols en el seu període blaugrana entre copes i Lliga.

En la seua presentació, acompanyat per Kim Koh, Suso i la seua família, Munir es va mostrar content per formar part del conjunt blanquinegre, en el qual tindrà minuts assegurats conforme al seu multifacètic joc: "M'agradava el Valencia de fa molt. Volia jugar i estar ací i donar-ho tot per aquesta samarreta", va assegurar il·lusionat.

El jove futbolista sap que no estarà sol en l'equip, atés que ha coincidit amb Santi Mina i Gayà en la Selecció Sub21: "Els coneixia des de la sub 19 i m'han transmés confiança i m'han ajudat. Segur que quan estiga amb ells dos en l'equip m'ajudaran més i serà més fàcil", va afirmar agraït.

[related:galleries:1:{orientation:vertical}]

El jugador té clar que pot participar en diverses posicions d'acord al què necessite Pako Ayestarán i els seus companys. El seu treball per les bandes és molt vistós, la qual cosa, a més de tornar-ho un jugador capaç de realitzar bones assistències, ho converteix en un excel·lent anotador. La rapidesa i sorpresa que ha mostrat en el camp de joc, i la seua improvisació en l'àrea ho fan un davanter jove però atrevit. "Sóc davanter, m'agrada fer gols i intentaré fer els màxims possibles, vinc a treballar i a lluitar per l'equip", va confirmar.

Considerant la seua qualitat, el 9 va ser requerit per diversos clubs, entre ells el Celta de Vigo. Quan el mercat de fitxatges estava en el seu moment àlgid, se li va vincular amb el club gallec una vegada i una altra, però ell va insistir en la seua negativa. "Jo no li vaig dir ni un sí al Celta, jo vaig conéixer l'oferta del Valencia, no vaig dubtar en pensar-m'ho i estic molt content d'estar ací", va relatar.

Munir sap quin és l'objectiu que comparteix al costat del seu equip aquesta temporada: classificar a la Champions. Així ho va confirmar en la roda de premsa i en la presentació davant la qual serà la seua afició des d'ara: "Jo crec que ho aconseguirem. Aconseguirem ficar-nos en Champions", va asseverar amb força. "Vinc a donar-ho tot per aquesta samarreta. Hem d'estar on es mereix estar. En el més alt", va concloure en ser presentat sobre el camp de joc.

Destacats