Milers de valencianistes clamen contra la gestió de Peter Lim

Guardar

Manifestació a les portes de Mestalla
Manifestació a les portes de Mestalla

L'afició del València CF s'ha manifestat aquest dissabte contra la gestió de Peter Lim, màxim accionista del club. Al voltant de 6.000 persones s'han congregat en el trajecte entre la plaça de Saragossa i l'avinguda de Suècia, enfront de la tribuna del camp de Mestalla, en una concentració que ha sigut pacífica.

Amb el lema "El futur és nostre", la marxa convocada per la Curva Nord i el col·lectiu Libertad VCF ha comptat amb el suport de les principals associacions valencianistes com De Torino a Mestalla, l'Agrupació de Penyes o Últimes Vesprades a Mestalla, entre altres, així com exjugadors del club com Mario Alberto Kempes o Fernando Gómez Colomer, que també han fet costat a la causa.

La deriva del club en els últims mesos ha provocat una creixent indignació en diferents sectors valencianistes, que han demanat a Meriton Holdings, empresa que posseeix prop del 85% de l'accionariat, que canvie el rumb de la gestió o bena el seu paquet accionarial.

"ELS MAJORS MALDECAPS"

Per part seua, el màxim accionista del València CF ha afirmat que l'afició valencianista li dona els "majors maldecaps", i ha assenyalat que el club "va fer fallida amb els valencians", a més de reconéixer que l'entitat és un gran "actiu" que li ha permés tindre "una xarxa increïblement bona de contactes".

"Tracten que no li venga el club a ningú més que a ells. Diuen 'som valencians, coneixem el club'. Però amb els valencians, el club va fer fallida, no?", ha declarat en una entrevista amb el periòdic britànic Financial Times que s'ha publicat prèviament a la manifestació.

L'empresari singapurense, amb una fortuna estimada en 2.700 milions de dòlars segons Forbes, ha reconegut que el club és "un actiu trofeu" que li ha servit per a fer "una xarxa increïblement bona de contactes". "Una vegada estàvem sopant tots els propietaris de clubs en una de les finals de la Lliga de Campions. Hi havia xeics, reis, mafiosos, negres, blancs i grocs. I estàvem parlant 'per què vas comprar eixe jugador per tants diners?' Érem com a xiquets", ha incidit.

"És una cosa bastant bona. Em desperte, soc amo d'un club de futbol i veig què passa després. Res més", ha manifestat Peter Lim.

Destacats