Més de 3.400 cotxes venuts en 6 dies en la Fira de l'Automòbil de València

Ha registrat un rècord de participació amb més de 64.000 visitants en aquesta 20 edició

Guardar

37985202705_65ba0bc59e_k
37985202705_65ba0bc59e_k

Fermall d'or al vinté aniversari de la Fira de l'Automòbil de València. El saló de Fira València ha trencat de nou els seus propis registres en portar ja venuts a un total de 3.468 unitats, la qual cosa suposa superar fins a un 20'5% les xifres de vendes de l'edició de l'any passat a falta encara de comptabilitzar les xifres de venda de la vesprada d'aquest dimecres. Aquest registre provoca que la Fira de l'Automòbil trenque de nou el seu sostre i se situe ja com el certamen comercial més rendible del nostre país amb una mitjana 578 cotxes venuts en cadascuna de les sis jornades en les quals s'ha desenvolupat el certamen.

A més, la Fira de l'Automòbil s'ha vist confirmada pel públic visitant. Segons les dades disponibles, la xifra de visitants havia superat ja els 64.000 assistents, la qual cosa suposa, així mateix, un creixement del 6% respecte a les xifres disponibles a la mateixa hora de l'edició anterior. Cal destacar que, segons aquests registres, la procedència dels visitants s'ha diversificat de forma molt notable, ja que s'ha notat un increment de públic assistent procedent de províncies limítrofes com Tarragona, Murcia, Terol, Albacete i Conca així com Madrid, molts d'ells visitants que combinen les seues vacances del Pont de Desembre en el Mediterrani amb la visita a Fira València.

Tot açò ratifica, sens dubte, l'èxit de la fira en una edició molt especial en la qual celebrava el seu vint aniversari. "Ha sigut el colofó als vint anys de fira i a la qual, sens dubte, ha sigut la major fira de l'automòbil de la seua història", ha assenyalat Raúl Palacios. "Si hem batuts rècord en superfície expositiva ocupada amb més de 75.000 metres quadrats i en el nombre de vehicles a la venda, també hem superat unes xifres de venda que fa uns anys eren un autèntic somni", explica l'empresari valencià que també destaca que "aquestes xifres de vendes suposen que pràcticament tot l'aparador amb els quals veníem a exposar a la fira s'ha venut".

Arxivat a:

Destacats