Mercavalència crea l'equip de futbol femení UD Castellar-Oliveral

Guardar

UD- Castellar- Oliveral
UD- Castellar- Oliveral

El regidor de Comerç i president de Mercavalència, Carlos Galiana, ha presentat el nou equip de futbol femení de la Unió Esportiva Castellar-Oliveral, a través del qual pretén visibilitzar el futbol femení i promocionar els hàbits de vida saludable entre la població jove. Galiana va assegurar que amb aquestes accions es pretén «contribuir al fet que les joves que trien practicar futbol puguen fer-ho amb tot el nostre suport».

Amb aquesta col·laboració, Mercavalència es fa càrrec de les fitxes i l'equipament de l'equip per a facilitar l'accés de les joves a aquest esport. Així mateix, el regidor de Comerç, Carlos Galiana, va fer el lliurament a les esportistes d'unes caixes de fruita i una carta de suport dels treballadors i treballadores de Mercavalència.

Galiana ha destacat «l'estreta relació» que mantenen Mercavalència i Castellar-Oliveral, en la creació d'activitats esportives, lúdiques, setmanes culturals i altres celebracions. «Tenim una excel·lent relació amb l'alcalde Alejandro Ramón, amb el que col·laborem en tot el que ens és possible», va afegir.

La presentació ha comptat amb la presència de diferents representants del Llevant Unió Esportiva, equip referent del futbol femení de la ciutat, que des del primer moment, i a través del seu president Quico Catalán, va assessorar i va prestar la seua ajuda perquè aquest projecte veja la llum. També van estar presents el president de la UD Castellar Oliveral, Alejandro Vidal, i el seu pare i fundador del club, Juan Vidal.

Així mateix, el president d'honor del Llevant UD, Francisco Fenollosa, va recordar quan l'entitat va formar el seu equip femení. «Ens prenien per bojos per donar suport al futbol de dones, ara omplin l'estadi amb 20.000 persones», va assegurar. Charlyn Corral i Sandra Torres, jugadores del primer equip del Llevant UD, van afirmar que tenen «la sort de jugar en un gran estadi». L'acte va acabar amb un partit de futbol entre el nou equip i un combinat del Llevant UD. Els dos conjunts van ser obsequiats amb una copa com a record.

María Caballero, periodista especialitzada en esports, ha ressaltat la importància del gest de Mercavalència per donar suport al futbol femení des de la base: «Mercavalència està demostrant ser més que una gran empresa implicant-se amb la societat valenciana».

La UD Castellar Oliveral es va fundar en 1970 amb un equip de juvenils. Durant els anys posteriors, va anar augmentant amb equips amateurs i cadets que jugaven en camps com El Canal, La Font de Sant Lluís i Montolivet entre d'altres, fins que es va construir l'actual camp de Castellar. Des de llavors, l'entitat compta amb equips de prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, a més del primer equip, que milita en la categoria de Preferent.

Destacats