Marea Valencianista anuncia que abans de finalitzar l'any, Anil Murthy deixarà el Valencia CF

Guardar

Valencia CF vs FC Barcelona
Valencia CF vs FC Barcelona

Quasi 11.000 valencianistes han signat la petició liderada per Miguel Zorío per a aconseguir que Peter Lim se'n vaja i recuperem el club per als valencianistes. Mai abans tanta gent havia posat la seua signatura per a pressionar al propietari i al president del club que estaven farts de la seua manera de gestionar el club, mentides incloses.

Per a Miguel Zorío, ex-Vicepresident del club, " el valencianisme per fi ha reaccionat, s'ha adonat que el procés de venda va ser una gran mentida, i ara ha de ser conscient que ningú vindrà a comprar un club que en aquest moment està amb un valor patrimonial negatiu, arruïnat per les compres de jugadors a la botiga de Mendes, fet fallida per la incapacitat de Lim de complir les seues promeses sobre el nou estadi, afonat en la seua imatge davant els aficionats i institucions i desprestigiat en el vestuari. És l'hora d'unir esforços i recuperar el club".

Des de Singapur, li asseguren a Miguel Zorío "que en les pròximes setmanes, i sempre abans de la Junta d'Accionistes, Peter Lim farà de nou una operació de canvi de marioneta en la Presidència del València CF. Una vegada amortitzat Anil Murthy, l'únic President que ha sigut capaç de voler callar la veu de l'afició, Peter Lim col·locarà a un Lim al capdavant del club, un Lim que utilitza en el seu grup d'empreses com a enterrador de companyies".

Miguel Zorío recorda que "després de la caducitat de la reparcel·lació del vell Mestalla, el València CF està fet fallida. Lim ha de posar els 150 milions d'euros que va prometre per a comprar la parcel·la del vell estadi, si no el club entrarà en la situació econòmica més crítica de la seua història, després d'haver promés el power i el point més espectacular del món futbolístic".

"No vindrà ni l'amo del Leeds ni qualsevol altre empresari a pagar-li a aquest fosc home de negocis singapurense més de 200 milions d'euros, assumir 500 milions de deute, posar 100 milions d'euros per a acabar l'estadi i començar de nou a negociar amb l'Ajuntament de València la qualificació del vell estadi. Per no parlar de Porxinos, poliesportiu promés als veïns, deute amb l'Ajuntament de València,...L'única solució passa per pressionar-li perquè el club passe a ser dels abonats, aficionats i penyistes del València CF" afirma amb rotunditat Miguel Zorío, portaveu de Marea Valencianista.

Arxivat a:

Destacats