Manuel Sánchez participarà en els Jocs Paralímpics en tir a l'arc

Guardar

image1
image1

Manuel Sánchez Camús, jugador del Club de Tir amb Arc Tarongers, viatjarà a Rio de Janeiro per a participar en els Jocs Paralímpics que tindran lloc entre els dies 7 i 18 de setembre.

L'esportista es va iniciar en 2010 en l'arqueria, la disciplina més antiga de la qual es té constància en els Jocs Paralímpics, impulsat per la seua dona després d'iniciar una nova manera de viure en cadira de rodes.

Malgrat el prestigi internacional que ha aconseguit en aquest esport, Sánchez també és aficionat a un altre tipus d'exercicis. L'apassionen els esports de raqueta i practica, des del passat any, bàdminton en el Club de Bàdminton Alboraia.

L'atleta se sent "entusiasmat" per la inclusió d'aquesta disciplina per als pròxims Jocs Paralímpics de Tòquio 2020, ja que, en la seua opinió, el bàdminton espanyol es troba en "una època daurada", una situació "molt positiva" que "afavoreix a clubs i jugadors novells "i que s'ha vist reforçada després de la recent medalla d'or de Carolina Marín.

Manuel Sánchez i els Jocs Paralímpics.A l'agost, l'atleta rebia amb emoció la notícia del seu debut en el gran esdeveniment paralímpic després de la desqualificació del Comité Paralímpic Rus (CRP) a causa dels escàndols de dopatge que envolten als seus esportistes.

L'arquer se sent "afortunat" després de fer-se buit en la competició. Sánchez afirma que "l'esport" ho és "tot" en la seua vida i que "l'esforç" del dur entrenament "mental i físic" que duu a terme "durant els set dies de la setmana" quedarà demostrat en la ciutat carioca.

En els pròxims Jocs competirà en la disciplina W1 de Tir amb Arc, tant en la modalitat individual com en la mixta. Aquesta pràctica es caracteritza per l'ocupació d'un "arc compost" el qual presenta diverses distincions amb l'aparell utilitzat en els enfrontaments dels Jocs Olímpics.

Sánchez espera obtenir "molt bons resultats" en el campionat, mantenint-se al seu "màxim nivell durant els cinc dies de competició", i no cometre els "mateixos errors" que en el Mundial li van impedir, en primera instància, classificar-se per a aquest gran esdeveniment esportiu.

L'atleta confia que els Jocs Paralímpics tinguen una àmplia repercussió mediàtica, ja que "cada vegada són més els mitjans que es desplacen i els minuts que la premsa dedica a cobrir aquest tipus d'esports".

Arxivat a:

Destacats