Maite Girau rep a la campiona mundial d'escacs

Guardar

Maite Girau con Hou Yifan
Maite Girau con Hou Yifan

La regidora d'Esports, Maite Girau, ha rebut este dimecres a l'actual campiona del món d'escacs, Yifan Hou. La ajedrecista es troba en la ciutat amb motiu de la seua participació en el Festival Internacional d'Escacs “Valencia Cuna” que es celebrarà de l'1 al 7 d'agost.

La regidora d'Esports ha agraït a la ajedrecista la seua visita a València i l'ha felicitat pels seus assoliments. A més, ha assenyalat que “és un honor compartir estos moments amb una dona tan brillant com Yifan que, amb tan sols 16 anys, ja es va proclamar campiona del món d'escacs. Sens dubte es tracta d'un exemple de constància i esforç que la converteix en referent per a uns altres i altres esportistes”.

La campiona es troba en la ciutat amb motiu de la seua participació en el Festival Internacional d'Escacs “València Bressol” que se celebrarà de l'1 al 7 d'agost. Yifan Hou, protagonitzarà unes partides simultànies el divendres 5 d'agost a la vesprada com a part dels actes a celebrar dins del Festival que inclou la novena edició del singular torneig per equips 'Ciutat de València' en el qual participaran 40 equips amb tres jugadors cadascun, un total de 120 jugadors de categoria internacional, nacional i aficionats. L'esportista d'elit ha agraït la rebuda dispensada i ha manifestat el seu interés a conéixer la ciutat, els seus costums i als seus ciutadans.

Finalment, Maite Girau ha explicat els objectius de l'escola municipal d'escacs en el qual participen xiquets i xiquetes de totes les edats i ha ressaltat la importància del seu exemple per a tots els xiquets. A més, ha felicitat al Club d'Escacs Ciutat Vella i a la Fundació Esportiva Municipal, organitzadors del Festival Internacional d'Escacs “València Bressol”, per l'esdeveniment.

Destacats