Luke Sikma: "Slava ens dóna un aspecte diferent i ens va a ajudar segur"

El ala-pívot cree que en esta Liga no hay partido fácil y que todos son una final

Guardar

Sikma
Sikma

Partit a partit, setmana a setmana... així els agrada treballar a València Basket. Esta és la filosofia que ha implantat el cos tècnic i la que segueixen rigorosament els jugadors. De la mateixa manera, no hi ha partit fàcil en una Lliga en la qual la majoria, a excepció del Real Madrid i el Barcelona, estan en igualtat de condicions. En esta línia s'expressava Luke Sikma. "En esta Lliga no hi ha partit fàcil. Per a tenir una bona temporada hem de pensar que cada partit és una final".

El partit de hui davant del MoraBanc Andorra serà complicat, ja que el conjunt que dirigeix Joan Peñarroya arriba a la Fonteta sent el tercer màxim anotador de la Lliga. Per a l'ala-pivot taronja el partit va estar difícil perquè "l'Andorra és un equip que està jugant molt bé enguany, que juga un ritme molt alt i que estan en un bon moment. Nosaltres hem d'estar preparats per a eixir concentrats i amb la màxima intensitat".

Després de diversos mesos treballant junts, la plantilla del València Basket està cada dia més acoblada. Els jugadors es coneixen més, tenen una major compenetració entre ells i això es nota en la pista. No obstant això, els mateixos jugadors reconeixen que encara els queda treball per realitzar i camí per recórrer. "Encara no estem centrats del tot, ens queda treball però cada dia ens coneixem més i formem un equip més fort setmana a setmana. Ara, amb l'arribada de Slava tenim un més per a incorporar", explicava Sikma qui afegia respecte al seu nou company que "ens proporciona una faceta que no hem tingut fins ara. És un tirador molt alt, amb una capacitat atlètica tremenda i que pot protegir la cistella. Ens dóna un aspecte diferent i ens va a ajudar segur".

Destacats