Luke Sikma: "Si mires tant cap al futur pot fer oblidar-te del present"

Per a l’ala-pivot el més important és el dia a dia doncs entén que solament així s’aconseguiran els objectius

Guardar

VBC-CJB_ok
VBC-CJB_ok

Tres partits jugats, tres victòries. Sembla que la preparació del València Basket dóna els seus fruits. És prompte per a alçar la veu però pel que es veu en la pista el desig dels jugadors s'està complint. Al llarg d'aquestes setmanes tots els jugadors que han parlat han expressat el mateix: un ràpid acoblament de tots els jugadors, el bloc de vuit que es mantenia i les cinc noves incorporacions. De la mateixa manera, tots expressen que els objectius són col·lectius i que és prompte per a dir gens. En aquest sentit s'expressava Luke Sikma en declaracions proporcionades pel club taronja. "Quan eres un jugador competitiu sempre vols arribar pel cap alt i crec que tenim un equip per a fer coses molt bones. Però com diu Pedro, el més important és anar treballant dia a dia, perquè si mires tant cap al futur pot fer oblidar-te del present, que és el realment important. Açò pot ser molt perillós. Tenim molta ambició i il·lusió, però ara mateix estem anant dia a dia, treballant per a formar un bon grup", expressava l'ala-pivot.

Convivència

La veritat és que el frec fa l'afecte i els components del València Basket passen moltes hores junts, sobretot en pretemporada doncs marxen concentrats a diferents tornejos com a preparació a la campanya 2016/17. "Tot eixe temps que estem junts t'ajuda a fer equip. Et permet conéixer als nous, segueixes parlant amb els companys de l'any passat i tot açò serveix per a anar formant un grup molt unit. El temps que vam estar en el Circuit de Pretemporada i els dies que estiguem a França ens van a ajudar molt", apunta Sikma qui afig que els nous s'adapten perfectament. "Els jugadors nous s'estan adaptant bé, crec que com l'any passat tindrem un vestuari molt unit. Amb una bona química en l'equip. El Club sempre intenta fer un bon treball fitxant gent que són bons companys en el vestuari i enguany no ha sigut diferent. Les sensacions també són molt bones amb els cinc jugadors nous".

Respecte a les sensacions que té després d'aquests primers dies de treball, l'ala-pivot explica que "va molt bé en aquestes primeres setmanes, hem fet fins al moment moltes coses bones. Estem construint un equip treballant dia a dia, posant-nos en forma tant individualment com a equip i les sensacions fins al moment estan sent molt bones".

Este serà el segon any que l'ala-pivot de Bellevue està en la capital del Turia i per a aquest nou curs, sobretot, l'equip s'ha reforçat en la zona interior. En aquest sentit, Sikma assenyala que "m'estic sentint bé amb els meus nous companys de joc interior. Jo ja havia jugat contra els tres en el passat. Contra Will a Màlaga, amb Pierre a Sevilla i la LEB Or i contra John en la Universitat, així que ja els coneixia una mica abans de ser companys enguany. Són tres jugadors molt bons, tres companys molt bons també i crec que quan arribe Dubljevic tindrem un bloc interior molt sòlid. Tinc moltes ganes que estiguem ací amb l'equip al complet".

 

Destacats