Les gimnastes del Club de Gimnàstica Rítmica l'Almara de Burjassot han realitzat una gran temporada esportiva

Guardar

Aquesta temporada ha sigut molt positiva per al Club de Gimnàstica Rítmica l'Almara perquè els seus gimnastes han aconseguit grans triomfs esportius en l'àmbit individual. El treball i l'esforç desenvolupat per cadascuna d'elles els ha valgut per a obtenir molt positius resultats en les diferents competicions en les quals han participat.

En el Campionat d'Espanya Individual, clubs i autonomies, l'equip de primera categoria, màxima en l'àmbit nacional, format per Miriam Guerra i Victoria Plaza, ambdues esportistes es van proclamar subcampiones d'Espanya. Així mateix, Miriam Guerra, gimnasta en seguiment per la Selecció Nacional, va obtenir una meritòria sisena plaça en primera categoria individual. Miriam era el primer any en el qual competia en la categoria regna amb el que, la victòria, és encara més important.

Per la seua banda Ruth Pastor, en categoria júnior, s'ha proclamat, juntament amb les seues companyes del Club Mabel, subcampiona d'Espanya, tant per equips com per autonomies.

L'equip aleví, format per Alba Justícia, Esther Honrubia i Judith Coleto, que s'estrenaven en categoria absoluta, va aconseguir classificar-se en una meritòria quinzena posició.

Des del Club també destaquen el gran treball realitzat per Sofia Zanón que, durant aquesta temporada, ha representat a Espanya amb la selecció júnior en diferents tornejos internacionals, paral·lels a les copes del món, obtenint la quarta plaça en cércol. A més, per equips, en la World Cup celebrada a Guadalajara i en el Campionat d'Europa disputat en Holon (Israel), es va classificar la desé primera.

A tot açò s'uneix que tant Sofia com Miriam han quedat Campiones d'Espanya per seleccions autonòmiques en edat escolar.

Una gran temporada per a totes elles i, indubtablement, per a la gran família del Club de Gimnàstica Rítmica l'Almara de Burjassot.

Destacats