Les escoles del Circuit Ricardo Tormo tornen a la competició aquest cap de setmana

Els pilots de Fórmula 4 del Centre de Tecnificació Esportiva corren en Navarra la primera cita del Campionat d'Espanya

Guardar

20.07.17_Minimotos_Cuna_de_Campeones-_Campillos
20.07.17_Minimotos_Cuna_de_Campeones-_Campillos

Les escoles del Circuit Ricardo Tormo, la Fórmula de Campeones i la Cuna de Campeones, tornen aquest cap de setmana a celebrar carreres amb la posada en marxa dels campionats d'Espanya de Fórmula 4 i de Minivelocitat.

En automobilisme, l'equip de la Fórmula de Campeones participa per segon any consecutiu en el Campionat d'Espanya de Fórmula 4, el primer pas als circuits grans per als millors joves pilots provinents del kàrting, Carles Martínez i Quique Bordás, ambdós pilots del Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva del Motor. Martínez, en el seu segon any d'experiència, lluitarà pel títol, mentre que Bordás afronta la seua estrena amb grans expectatives.

El Campionat d'Espanya de Fórmula 4 té una graella de 17 monoplaces amb pilots de fins a set nacionalitats i celebra tres carreres en cada circuit. Aquest cap de setmana començarà la competició a Navarra i posteriorment visitarà el circuit francés de Paul Ricard i els espanyols de Catalunya, València, Motorland, Jerez i Jarama, on finalitzarà el certamen el 6 de desembre. El Circuit Ricardo Tormo rebrà la visita de la Fórmula 4 els dies 26 i 27 de setembre, en el marc del Racing Weekend.

Cuna de Campeones

Els pilots de les categories més grans de l'escola de pilots de motociclisme ja han començat la seua temporada. El cap de setmana passat els pilots de Moto5 van celebrar el seu primer cap de setmana de carreres a Portimao (Portugal), i els més majors, els de l'equip de la Cuna de Campeones que participen en la European Talent Cup i en el Mundial Júnior de Moto3, han corregut ja dues carreres a Portugal amb bons resultats i fins i tot algun podi.

Així, aquest cap de setmana és el torn dels més menuts, Minimotos i MiniGP, que celebren la primera cita del Campionat d'Espanya de Minivelocitat al circuit malagueny de Campillos. On, a més, els pilots de Moto5 celebraran la segona cita de l'any.

En total, 57 joves pilots de la Cuna de Campeones celebraran el dissabte els seus entrenaments oficials i el diumenge les carreres dins del projecte de promoció esportiva més potent del motociclisme.

Arxivat a:

Destacats