La XXI Fira de l'Automòbil traurà 4.000 cotxes a la venda en 80.000 m2 d'exposició i suma les firmes Maserati i DS

Guardar

feria_motor
feria_motor

La XXI Fira de l'Automòbil de València es preveu com l'edició "més ambiciosa", amb 4.000 vehicles a la venda, entre nous i d'ocasió, en 80.000 metres quadrats bruts d'exposició, i 37 marques, que sumen la incorporació de les firmes Maserati i DS, i la consolidació en l'aparador de València de la tecnològica nord-americana Tesla. Els descomptes, en molts casos, superaran els 6.000 euros.

L'esdeveniment tindrà un pavelló més que l'any passat, fins a un total de set d'oferta comercial, als quals cal sumar el pavelló dedicat íntegrament a les activitats d'oci familiar, així com el gran Distribuïdor Central de Fira València, en el qual se situaran els Fòrums de Novetats i Vehicles Ecològics, i el gran bulevard gastronòmic previst.

El saló, que se celebrarà del 5 al 9 de desembre en horari ininterromput d'11.00 a 20.00 hores, ha sigut presentat aquest dimarts per l'empresari valencià i president de la Fira, Raúl Palacios, amb uns registres de participació i oferta que "milloren" les expectatives previstes, segons ha indicat l'organització en un comunicat.

La Fira se sectoritza entre vehicle nou i d'ocasió, i incorpora més marques que en passades edicions. Palacios ha assenyalat que els registres que anticipen "la major flota de vehicles mai oferida a València en sol recinte", en una Fira que tindrà 80.000 metres quadrats bruts d'exposició.

La cita ha confirmat la participació de 78 empreses expositores --concessionaris, agents oficials i distribuïdors multimarca-- que representen a un total de 37 marques oficials, entre elles les principals del mercat, entre les quals destaca la incorporació de les firmes Maserati i DS, i la consolidació en l'aparador de València de la signatura tecnològica nord-americana Tesla.

En aquest sentit, la Fira espera comptar amb un estoc de venda de més de 4.000 cotxes, amb ofertes i descomptes que, segons ha assegurat Palacios, "en molts casos van a superar els 6.000 euros de descompte".

"Cal tenir en compte que aquesta fira suposa un al·licient comercial per als concessionaris i les marques, que han d'aconseguir els seus objectius de l'any. Per açò trien una plataforma com la Fira de l'Automòbil per a llançar les seues millors ofertes de l'any", ha subratllat el president del saló.

VEHICLE NOU I D'OCASIÓ

Una de les grans novetats que per a aquesta edició serà la millora de la sectorització i presentació de l'oferta dels expositors. La fira s'estructurarà entorn de dues grans àrees, en el Nivell 2 se situarà tota l'oferta de vehicle; nou mentre que en els pavellons del Nivell 3 estarà disponible el gran aparador de vehicle d'ocasió, seminou, quilòmetre zero, demo i gerència.

"Amb açò, la Fira va a permetre una millor identificació de l'oferta disponible i que els milers de visitants que s'esperen rebre puguen disposar de més informació i d'una experiència de compra més gratificant", ha explicat Palacios.

Al costat dels pavellons d'oferta comercial, la Fira de l'Automòbil de València també destinarà un pavelló al muntatge d'un espectacular 'Motorshow' per a tota la família amb múltiples activitats com a simuladors, escalèxtrics o exposicions temàtiques del món del motor així com una completa oferta de restauració a través d'àrees de 'Food Trucks' i restaurants temàtics.

D'aquesta forma, una de les grans novetats que podran contemplar el públic visitant és una exposició d'escultures realitzades íntegrament amb pneumàtics reciclats, elaborades per l'artista madrileny ÁngelCañas.

"NOTABLES DADES DE CREIXEMENT" DEL SECTOR

En la presentació també s'ha analitzat la situació del mercat de vehicle nou i d'ocasió de la mà de la patronal estatal de tallers i concessionaris GANVAM, on el sector segueix presentant "notables dades de creixement", tal com han explicat des de GANVAM.

Així, a la Comunitat Valenciana les matriculacions de turismes nous fins al passat mes d'octubre han crescut un 9,5 per cent fins a les 128.099 unitats matriculades; mentre que en el segment d'ocasió, a la Comunitat es van registrar en els deu primers mesos de l'any 88.746 operacions, la qual cosa suposa un creixement del 6,9% respecte al mateix període de l'any anterior.

La Fira ja ha posat les seues primeres entrades a la venda amb una promoció especial 2x1 per a la compra en línia i amb preus que oscil·len des dels quatre euros a través de la pàgina web i els sis euros en taquilles, sent l'entrada gratuïta per als menors de 16 anys acompanyats pels seus pares o tutors.

Arxivat a:

Destacats