La pròxima setmana seran les finals del “Trofeu d'Estiu d'Escala i Corda" a Torrent

Entre el dissabte i el diumenge de la próxima setmana, en el trinquet de Torrent, seran les finals de la tercera edició d'aquest torneig

Guardar

Torrent
Torrent

En la primera categoria, l'equip de Faura ja ha classificat per a disputar la final, a la qual accedeix després d'eliminar al club Algimia d'Alfara en semifinals. Així mateix, queda a l'espera del resultat de l'altra eliminatòria, encara que Massalfassar ja trau el cap a la final després de guanyar de visita a Marquesat per 60 a 20. La trobada es realitzarà el dissabte 30 de juny.

Posteriorment se celebrarà la final de segona entre les primeres formacions dels clubs de Montcada i Torrent, que van eliminar en la ronda anterior a Xàbia i la Valldigna.

Durant la vesprada del diumenge 31 de juliol seran les finals de tercera i quarta A. Aquesta última encara està per concretar-se, però són els clubs del Moixent i del Torrent I els favorits per a ficar-se en l'última trobada.

Respecte a la final de bronze, el Montcada B està a l'espera del seu rival, que eixirà de la semifinal que disputen Torrent D i Foios, on ara com ara porten avantatge els torrentins, després de véncer en l'anada per la mínima.

La final de quarta B, entre Carcaixent i el vencedor de l'eliminatòria entre Picanya i Borbotó, es jugarà —per canvi d'horaris— en el trinquet de la Pobla de Vallbona, el diumenge 31 a les 10.00 hores.

Destacats