La Prèvia: CD Numancia vs Levante UD (Demà, 19.00 hrs)

En la primera data, els d’Orriols s’enfronten de visita davant el Numancia en Soria

Guardar

CD Numancia vs Levante UD
CD Numancia vs Levante UD

La pretemporada del Levante ha sigut prou regular. El seu últim partit va ser contra l'Hèrcules en l'estadi Rico Pérez, la seua segona derrota del període (1-0); abans d’això, invictes. Els granotes es van presentar a aquest partit amb diversos jugadors de la filial, en un afany de Muñiz d'intentar alternatives en espais del camp, mentre el davanter Roger —nouvingut i probable titular el diumenge — acabava el partit sol en les altures, amb Espinosa i Insa tractant d'arribar amb perill.

Esteban Saveljich és l'últim fitxatge de l'equip després d'acordar la transferència amb el club argentí Racing Club d' Avellaneda. El defensa de 30 anys va signar per quatre temporades, sense ocupar plaça d'extracomunitari per la seua nacionalitat montenegrí. El jugador ja coneix com funciona la Segona Divisió, ja que en l'última temporada va ser part de l'Almeria, on va jugar 17 partits i va marcar un gol.

El nouvingut es va unir ràpidament a la plantilla, que al migdia d'ahir va fer la seua tradicional visita i ofrena floral a la Verge dels Desemparats en la Basílica de la Mare de Déu abans de començar la temporada 2016-2017. En esta ocasió, el capità Pedro López es va dirigir a la verge amb la finalitat de preparar-se per al dur camí que s'acosta per als d’Orriols, mentre Rubén, Morales i Verza van lliurar l'ofrena.

L'entrenador Muñiz li resta importància a la pretemporada per a fixar els seus objectius a llarg termini: “Ja ha arribat el més important de la temporada. Ara ja estan els punts, ja hi ha classificació, ja hi ha competició de veritat”, va afirmar. “Va haver-hi moments difícils que cal superar”, confessa preparat davant la difícil tasca d'ascendir a la Primera Divisió.

Respecte a la seua plantilla, ha dit que és “molt completa, amb molta gent que pot jugar en diverses posicions, amb dos jugadors per llocs de prou nivell”. “Es van produir unes últimes incorporacions en els últims dies, amb la qual cosa tornarem a analitzar  qui és el millor que encaixa en el grup”, ha dit al·ludint als últims fitxatges del club, entre ells, el nou defensa argentí.

“No va a haver-hi un sistema que estiga tancat, al sistema que vol l'entrenador (…) Ens adaptarem al sistema que millor li encaixe al grup i a cada moment”, va expressar Muñiz amb prudència enfront de la primera trobada amb La Lliga 1|2|3.

La mala notícia per al partit del diumenge és la lesió a l'esquena de Víctor Casedesús en el partit contra Huelva a Terol. No podrà estar en el debut, per la qual cosa serà una important baixa en els objectius que es planteja Muñiz, qui va tenir el seu últim partit com a professional precisament amb la samarreta del Numancia i contra el Levante.

L'equip sorià, entrenat per Jagoba Arrasate, també arriba amb la il·lusió de fer un bon partit, encara que tampoc compta amb jugadors importants, com Acuña i Manu del Moral.

Hui el Levante s'exercitarà en l'Estadi Ciutat de València, per a traslladar-se immediatament després a Soria i allotjar-se en l'Hotel Alfonso VIII, esperant un bon descans davant el partit a les 19.00 hrs de demà en l'Estadi Los Pájaros.

Arxivat a:

Destacats