La plantilla del València Basket va arribant a la Fonteta

La setmana que ve els jugadors tindran la primera toma de contacte

Guardar

oriolarevision3
oriolarevision3

A una setmana perquè el Valencia Basket 2016-17 comence oficialment la seua pretemporada, el nou projecte taronja ha començat a posar tímidament en moviment els seus engranatges ahir dilluns 15 d'agost. El més matiner dels jugadors ha sigut el base belga Sam Van Rossom, que va arribar a la nostra ciutat durant el cap de setmana i que ha continuat ací, junt amb els professionals del Club, amb la seua rutina de recuperació de la lesió que va patir la passada temporada en el genoll esquerre.

A partir de demà 17 d'agost, les noves incorporacions de l'equip taronja i els jugadors que es mantenen en el projecte aniran arribant a València per a sotmetre's a les pertinents i rutinàries revisions físiques i mèdiques, que en el cas de Vladimir Jankovic, Will Thomas i John Bryant seran l'últim tràmit abans de tancar la seua contractació amb l'equip taronja. Tots els jugadors ja s'hauran sotmès a la revisió com a més tard el divendres 19 d'agost.

Dilluns 22, primer entrenamentLa primera presa de contacte del nou Valencia Basket, amb el primer entrenament col•lectiu, està programada per al dilluns 22 d'agost. En eixa primera sessió, deixant de banda el tractament que està seguint Van Rossom, l'entrenador Pedro Martínez comptarà amb pràcticament tota la seua plantilla professional a excepció del francés Antoine Diot (que està participant en els Jocs Olímpics amb la seua selecció) i el pivot Bojan Dubljevic (que està concentrat amb Montenegro de cara a preparar la fase classificatòria per a l'Eurobasket 2017, que comença el 31 d'octubre). En estos primers passos de la preparació, la primera plantilla comptarà amb el reforç d'alguns jugadors de les categories inferiors.

Destacats