La NASCAR europea tria València com la seua millor carrera del 2016

El València NASCAR Fest tornarà al Circuit els dies 8 i 9 d'abril

Guardar

alon-day-gana-el-valencia-nascar-fest
alon-day-gana-el-valencia-nascar-fest

La primera carrera de les Whelen NASCAR Euro Series del passat any es va celebrar en el Circuit Ricardo Tormo el passat mes d'abril ha sigut triada per l'organització del certamen com una de les dues millors carreres de l'any juntament amb la segona cita del traçat britànic de Brands Hatch.

La carrera inaugural de l'any en el Circuit Ricardo Tormo, segons indica el comunicat oficial, va anar un exemple perfecte dels excitants que són les carreres que les Whelen NASCAR Euro Series van celebrar durant la temporada 2016. Borja García es va situar en el liderat des de l'inici, però prompte va ser atrapat per un grup de pilots en plena lluita. Anthony Kumpen va avançar al pilot local i va prendre el lideratge intervinguda la prova amb un xicotet avantatge que va haver d'anar defensant sobre un agressiu Frederic Gabillon. El francés va tractar de completar un moviment en l'última volta, però es va haver de conformar amb la segona plaça a només dues desenes de Kumpen que es va portar la primera victòria de la temporada.

A més de la carrera de València, l'organització ha premiat a la sisena prova del certamen celebrada en el circuit de Brands Hatch i que va guanyar Alon Day en un mà a mà amb Gabillom. Així mateix, han premiat al belga Anthony Kumpen com a millor pilot de l'any, després de cinc victòries, a Frederic Gabillon pel seu rendiment en la temporada i a PK Carsport i RDV Competition com a millors equips.

"L'evolució del campionat de NASCAR a Europa és immillorable" ha assenyalat el director general del Circuit, Gonzalo Gobert que ha agraït el premi a l'organització del certamen "és un gran honor haver sigut l'escenari de l'inici del campionat i d'una de les millors carreres de l'any".

Per cinquè any consecutiu el Circuit Ricardo Tormo celebrarà les carreres de les Whelen NASCAR Euro Series en exclusiva a Espanya els dies 8 i 9 d'abril emmarcades en el València NASCAR Fest.

Destacats