La il·lusió de Chema Rodríguez, el nou fitxatge granota

El defensa, presentat ahir en l’Estadi Ciutat de València, es va vincular amb el Llevant per quatre temporades

Guardar

Chema Rodríguez
Chema Rodríguez

Provinent de l'Agrupació Esportiva Alcorcón, on va arribar a convertir-se en capità, i amb passat en l'Elx B i l'Atlètic Madrid B, el defensa de 24 anys ve a complementar l'última línia del Llevant que s'ha reforçat tan bé en aquestes últimes setmanes —Sergio Postigo, el que més fruits ha donat— abans de l'esperat inici de la Lliga Adelante.

Realitzada la revisió mèdica i havent-ho superat el dilluns, Chema Rodríguez arriba al club després de petició de l'entrenador Muñiz, que ja va compartir equip en l’Alcorcón amb el futbolista en la temporada 2015-2016, amb la qual cosa pot comptar amb un defensa de confiança i amb experiència en la Divisió de Plata, a més que ja coneix les seues característiques de sobres.

El contracte de Rodríguez acabava al juny del 2017 i fins i tot va ser rostre de la campanya d'abonaments del club madrileny, però açò no va ser impediment per a la seua arribada. Si ben la seua posició habitual és la de central, l'última temporada, en la qual va disputar 33 partits amb la samarreta groga, va fer 5 gols.

En la sala de premsa de la Ciutat de València, el nou incorporat es va mostrar esperançat i sobretot il·lusionat: “Vinc amb moltíssima il·lusió, amb moltes ganes de conéixer a tot el grup, de posar-me a treballar i de fer una gran temporada”.

Respecte a la seua titularitat probable, donada la seua relació anterior amb Muñiz, Chema va ser caut: “Ser titular o no ens ho hem de guanyar en cada entrenament, ací no hi ha cap titular ni suplent”. A més, l’esportista, que el matí d'ahir ja estava a Bunyol per a unir-se als seus companys en el treball d'entrenament, també va tenir paraules d'agraïment per al club: “Gràcies a l'esforç del club estic ací i li l'agraïsc moltíssim”.

En tant, l'entrenador granota ha de decidir si el jove jugador argentí, Vernon de Marco, també central, supera el seu període de prova per a quedar-se definitivament en el Llevant.

Arxivat a:

Destacats