La Fundació Esportiva Municipal retransmetrà en streaming les finals de raspall i escala i corda del XIV Trofeu Mestres de Pilota

Bernabé: «continuem donant suport al nostre esport autòcton per excel·lència, la pilota valenciana, i el portem a totes les llars a través de la web de la FDM»

Guardar

pilota-valenciana
pilota-valenciana

La Fundació Esportiva Municipal retransmetrà en streaming les finals de les modalitats Raspall i Escala i Corda del XIV Trofeu 'Mestres de Pilota', que es disputaran dissabte que ve, 19 de desembre, en el Trinquet Pelayo, a les 17 i 18.30 hores, respectivament. L'accés al directe estarà a la disposició dels interessats en la pàgina web www.fdmvalencia.es.

En aquest sentit, Pilar Bernabé, regidora d'Esports i presidenta de la Fundació Esportiva Municipal, ha destacat que "continuem donant suport al nostre esport autòcton per excel·lència, com és la pilota valenciana, portant a totes les llars la retransmissió en directe d'aquestes finals a través de la web de la Fundació, sobretot en aquests temps de pandèmia en els quals l'assistència als esdeveniments esportius com a públic espectador està reduïda a un 30% de l'aforament". "Des de l'Ajuntament de València continuarem apostant per la difusió de la pilota valenciana i animant als nostres joves en la pràctica d'aquest esport tan nostre", ha afegit.

Puchol II, Javi i Santi, guanyadors de la primera semifinal d'Escala i Corda, disputada el 10 de desembre, es veuran les cares en la final amb Marc, Félix i Nacho, vencedors de la segona semifinal. Per la seua part i en la modalitat de Raspall, Marrahí, Brisca i Ricardet, guanyadors de la primera semifinal, es mesuraran amb els vencedors de la segona semifinal que es disputarà hui entre l'equip format per Vicent, Tonet IV i Néstor i l'equip de Moltó, Canari i Roberto. Aquesta segona semifinal se celebrarà a les 18 hores en el Trinquet de Bellreguard.

La final del XIV Trofeu 'Mestres de Pilota' tindrà un aforament màxim permés del 30% de capacitat del trinquet, fins a un màxim de 150 persones. Així mateix, l'esdeveniment esportiu comptarà amb totes la mesures i protocols enfront de la Covid-19 que, per motius de seguretat, s'apliquen en l'actualitat.

Destacats