La Fira de l'Automòbil comptarà enguany amb un altre pavelló per l'alta demanda

Guardar

feriaautomovil20173
feriaautomovil20173

La pròxima edició del saló de l'automòbil obrirà un nou pavelló per a la seua pròxima edició, que se celebrarà del 5 al 9 de desembre en Fira València, i incrementarà, d'aquesta manera, a un total de set els pavellons d'oferta comercial i d'oci que estaran oberts als milers de visitants esperats.

Es tracta de la superfície més gran comercial i d'oci que fins avui ha ocupat el veterà saló de Fira València, amb més de 80.000 metres quadrats bruts de superfície ja ocupada a falta encara de cinc mesos per a la seua celebració, segons ha informat la institució en un comunicat.

D'aquesta manera, els excel·lents resultats comercials que any rere any es registren en el saló estan motivant que cresca cada edició l'interés per exposar. Un exemple d'açò serà la incorporació a l'aparador de marques com Maserati i DS, que se sumen a les 37 marques oficials que repeteixen de la passada edició.

A més, gran part dels expositors han optat per ampliar superfície expositiva amb casos com el de Ford, que enguany agruparà tots els seus concessionaris en un gran espai expositiu sota l'ensenya de l'oval.

En total, els organitzadors calculen que l'espai expositiu s'incrementarà per sobre del 10% respecte a l'última edició, la qual cosa repercutirà directament en el volum de cotxes que estaran en oferta.

La passada edició, la Fira de l'Automòbil de València va reunir un aparador de 3.500 cotxes a la venda, i que, amb l'ampliació, es podrien superar els 4.000 els vehicles que estarien disponibles en Fira València.

NOVA SECTORITZACIÓ I PRESENTACIÓ DE L'APARADOR

A més, la Fira de l'Automòbil de València presentarà més novetats en la seua pròxima edició. Una de les més cridaneres serà la millora de la sectorització i presentació de l'oferta dels expositors.

I és que està prevista que la fira s'estructure entorn de dues grans àrees: d'una banda en el Nivell 2 se situarà tota l'oferta de vehicle nou mentre que en els pavellons del Nivell 3 estarà disponible el gran aparador de vehicle d'ocasió, seminou, quilòmetre zero, demo i gerència.

Així mateix, el certamen acollirà un pavelló addicional amb totes les activitats del 'Motorshow', l'exposició del Fòrum de Novetats i del Fòrum de Vehicles Ecològics, així com l'espai gastronòmic dels 'Food Trucks' entre moltes altres activitats.

RECONEIXEMENT A TOMÁS HERRERA

D'altra banda, aprofitant la celebració la passada setmana del Comité Organitzador de la Fira de l'Automòbil, el certamen ha volgut realitzar un reconeixement a Tomás Herrera, que recentment ha deixat el seu càrrec com a director general de l'Associació Nacional de Venedors de Vehicles de Motor, Reparació i Recanvis (GANVAM).

Herrera -que va rebre la placa d'homenatge de mans del president de la Fira de l'Automòbil de València, Raúl Palacios- ha estat vinculat vint anys als diferents comités organitzadors del saló de Fira València i ha treballat de forma molt intensa pel reconeixement a nivell estatal del certamen valencià.

En la seua última edició, el saló va aconseguir la xifra de 3.468 cotxes venuts amb prou faenes cinc dies, la qual cosa va suposar un rècord en la història d'una fira que va depassar els 64.000 visitants i una oferta de 72 expositors directes, 37 marques oficials representades i una superfície expositiva de 72.000 metres quadrats bruts.

Arxivat a:

Destacats